مواد اولیه لازم و ترکیبات

۹۰۰ گرم گوجه فرنگی کوچک
۶ عدد برش ژامبون دودی
۴ قاشق غذاخوری کره
یک عدد پیاز، خرد شده
یک حبه سیر، کوبیده شده
۴ شاخه ریز و تازه اورگانو، ریز خرد شده
۴۵۰ گرم پاستا کاسه ای یا صدفی
یک قاشق غذاخوری روغن زیتون
نمک و فلفل
پنیر پکورینو، تازه خرد شده برای سرو

راهنمای پخت

1.گوجه فرنگی ها را در آب جوش بریزید و بگذارید چند قل بزنند. سپس بلافاصله داخل آب سرد قرار دهید، پوست آنها را بکنید و پس از جدا کردن دانه های آن، گوشت گوجه فرنگی ها را خرد کنید.
2.به کمک یک چاقوی تیز ژامبون ها را به قطعات مکعبی کوچک خرد کنید.
3.کره را در یک ماهیتابه آب کرده ، ژامبون را به آن بیافزایید و سرخ کنید تا طلایی شوند.
4.پیاز و سیر را به ماهیتابه اضافه کنید و آنها را روی حرارت متوسط قرار دهید تا نرم شوند.
5.گوجه فرنگی ها را همراه اورگانو در ماهیتابه بریزید و نمک و فلفل به آن بیافزایید، حرارت را کم کرده و اجازه دهید غذا ۱۰ تا ۱۲ دقیقه به آرامی بجوشد.
6.در همین فاصله، در ظرف بزرگی آب را با کمی نمک به جوش آورید سپس پاستا و روغن را به آن افزوده و به مدت ۱۲ دقیقه آنها را بپزید تا نرم شوند ولی له نشده و زیر دندان سفت باشند. پس از پختن پاستاهای گوش فیلی آنها را آبکش کرده و به ظرف یا کاسه ی مخصوص پذیرایی گرم، انتقال دهید.
7.با قاشق سس گوجه فرنگی و ژامبون را روی پاستا بریزید و آنها را خوب به یکدیگر آغشته نمایید و هنگام سرو روی آن پنیر رنده کنید.

توصیه سرآشپز ماکارونی با ژامبون و گوجه فرنگی

برای ایجاد طعم اصلی غذاهای ایتالیایی، به جای ژامبون معمولی از ژامبون ایتالیایی پانچتا استفاده کنید. در وسط ژامبون پانچتا نواری از چربی وجود دارد که طعم ویژه ای به بسیاری از غذاهای سنتی می بخشد. این محصول در سوپرمارکت ها و اغذیه فروشی ها در انواع دودی و ساده یافت می شود.

Click here to change this text

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.