مواد لازم و ترکیبات

۲۲۵ گرم ماکارونی منحنی کوچک اِلبو، خشک
۱۷۵ گرم پنیر چدار، رنده شده
۱۰۰ گرم پنیر پارمزان تازه، رنده شده
۴ قاشق غذاخوری خرده نان سفید تازه
یک قاشق غذاخوری ریحان بازل خرد شده
یک قاشق غذاخوری کره یا مارگارین، بعلاوه مقداری اضافه برای چرب کردن ظرف
مواد لازم برای تهیه سس گوجه فرنگی :
یک قاشق غذاخوری روغن زیتون
یک عدد پیاز شالوت، ریز خرد شده
۲ حبه سیر، کوبیده شده
۵۰۰ گرم گوجه فرنگی کنسروی، خرد شده
یک قاشق غذاخوری ریحان بازل، خرد شده
نمک و فلفل

راهنمای دستور پخت

1.برای تهیه سس گوجه فرنگی، روغن را در قابلمه ای چدنی حرارت دهید. پیاز شالوت و سیر را به آن اضافه کرده و مدت ۱ دقیقه تفت دهید. سپس گوجه فرنگی ها و ریحان بازل را در ون قابلمه ریخته و برای طعم بهتر، به آن نمک و فلفل بزنید. مواد رابه مدت ۱۰ دقیقه روی حرارت متوسط بپزید.
2.در همین فاصله، قابلمه بزرگی حاوی آب و کمی نمک را به جوش آورده، ماکارونی را درون آن ریخته و به مدت ۸ دقیقه بپزید تا نرم شود ولی زیر دندان بیاید. سپس آن را آبکشی کرده و کنار بگذارید.
3.پنیرهای چدار و پارمزان را در کاسه ای با هم مخلوط کرده، داخل ظرف نسوز گودی را چرب کنید و یک سوم از سس گوجه فرنگی را کف ظرف ریخته، با یک سوم ماکارونی، روی سس گوجه و با یک سوم از مخلوط پنیرها، روی ماکارونی را بپوشانید. برای طعم بهتر به آن نمک و فلفل بزنید. چیدن این لایه ها را دوبار دیگر تکرار کنید طوریکه پنیر رنده شده در لایه آخر ظرف باشد.
4.خرده های نان و ریحان بازل را ترکیب کرده و روی لایه بالایی که پنیر رنده شده است، به طور یکنواخت پخش کنید. تکه های کره یا مارگارین را روی سطح غذا قرار دهید و ظرف را در فری که از قبل گرم شده روی حرارت ۱۹۰ درجه سانتیگراد یا ۳۷۵ درجه فارنهایت و یا عدد ۵ فرهای گازی به مدت ۲۵ دقیقه قرار دهید تا رویه غذا طلایی شده و حباب بزند. آن را بلافاصله سرو نمایید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.