ماکارونی با پنیر و گوجه فرنگی

| ۲۲۵ گرم ماکارونی منحنی کوچک اِلبو، خشک | |
| ۱۷۵ گرم پنیر چدار، رنده شده | |
| ۱۰۰ گرم پنیر پارمزان تازه، رنده شده | |
| ۴ قاشق غذاخوری خرده نان سفید تازه | |
| یک قاشق غذاخوری ریحان بازل خرد شده | |
| یک قاشق غذاخوری کره یا مارگارین، بعلاوه مقداری اضافه برای چرب کردن ظرف | |
| مواد لازم برای تهیه سس گوجه فرنگی : | |
| یک قاشق غذاخوری روغن زیتون | |
| یک عدد پیاز شالوت، ریز خرد شده | |
| ۲ حبه سیر، کوبیده شده | |
| ۵۰۰ گرم گوجه فرنگی کنسروی، خرد شده | |
| یک قاشق غذاخوری ریحان بازل، خرد شده | |
| نمک و فلفل |
| 1. | برای تهیه سس گوجه فرنگی، روغن را در قابلمه ای چدنی حرارت دهید. پیاز شالوت و سیر را به آن اضافه کرده و مدت ۱ دقیقه تفت دهید. سپس گوجه فرنگی ها و ریحان بازل را در ون قابلمه ریخته و برای طعم بهتر، به آن نمک و فلفل بزنید. مواد رابه مدت ۱۰ دقیقه روی حرارت متوسط بپزید. |
| 2. | در همین فاصله، قابلمه بزرگی حاوی آب و کمی نمک را به جوش آورده، ماکارونی را درون آن ریخته و به مدت ۸ دقیقه بپزید تا نرم شود ولی زیر دندان بیاید. سپس آن را آبکشی کرده و کنار بگذارید. |
| 3. | پنیرهای چدار و پارمزان را در کاسه ای با هم مخلوط کرده، داخل ظرف نسوز گودی را چرب کنید و یک سوم از سس گوجه فرنگی را کف ظرف ریخته، با یک سوم ماکارونی، روی سس گوجه و با یک سوم از مخلوط پنیرها، روی ماکارونی را بپوشانید. برای طعم بهتر به آن نمک و فلفل بزنید. چیدن این لایه ها را دوبار دیگر تکرار کنید طوریکه پنیر رنده شده در لایه آخر ظرف باشد. |
| 4. | خرده های نان و ریحان بازل را ترکیب کرده و روی لایه بالایی که پنیر رنده شده است، به طور یکنواخت پخش کنید. تکه های کره یا مارگارین را روی سطح غذا قرار دهید و ظرف را در فری که از قبل گرم شده روی حرارت ۱۹۰ درجه سانتیگراد یا ۳۷۵ درجه فارنهایت و یا عدد ۵ فرهای گازی به مدت ۲۵ دقیقه قرار دهید تا رویه غذا طلایی شده و حباب بزند. آن را بلافاصله سرو نمایید. |
دیدگاهتان را بنویسید