مواد لازم و ترکیبات

یک عدد پرتقال
۴ عدد پیازچه
۵۰ گرم خرده نان
یک قاشق غذاخوری ترخون خرد شده تازه
۴ عدد شاه ماهی ، پاک شده و تمیز
نمک و فلفل
کاهوی سبز ، برای سرو
برای تزئین
دو عدد پرتقال
یک قاشق غذاخوری شکر قهوه ای(تصفیه نشده)
یک قاشق غذا خوری روغن زیتون
گل ترخون تازه

طرز تهیه

1.پوست نصف پرتقال را بکنید .
2.باقی پرتقال را هم پوست کنده و در یک بشقاب خرد کنید تا تمام آب آن گرفته شود .
3.تفاله پرتقال ، آب و پوست آن ،پیاز چه ها ، خرده نان و ترخون را در یک کاسه مخلوط کنید.برای طعم به آن ، نمک و فلفل بزنید .
4.این پر کننده ماهی را به ۴ قسمت مساوی تقسیم و با آن ها ، حفره های هر ماهی را پر کنید.
5.هر ماهی را روی یک فویل مستطیلی که روی آن کمی روغن مالیده اید، گذاشته و فویل را اطراف ماهی کاملا بپیچید که جایی باز نماند.به مدت ۲۰ تا ۳۰ دقیقه روی زغال داغ کباب کنید تا بپزد . گوشت ماهی باید سفید و محکم بشود .
6.در همین حال ، تزئین کننده را درست کنید . دو عدد پرتقال را پوست کنده و برش ضخیم بدهید و شکر را روی آن بریزید .
7. درست قبل از اینکه ماهی پخته شود ، مقدار کمی روغن روی برشهای پرتقال ریخته و به مدت ۵ دقیقه کباب کنید تا گرم شوند .
8.ماهی را در بشقاب سرو کردن گذاشته و با برشها ی پرتقال کباب شده و گل ترخون تازه تزئین کنید.
9.شاه ماهی ها ی پر شده را با کاهوی سبز تازه سرو کنید .

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.