
| یک عدد پرتقال | |
| ۴ عدد پیازچه | |
| ۵۰ گرم خرده نان | |
| یک قاشق غذاخوری ترخون خرد شده تازه | |
| ۴ عدد شاه ماهی ، پاک شده و تمیز | |
| نمک و فلفل | |
| کاهوی سبز ، برای سرو | |
| برای تزئین | |
| دو عدد پرتقال | |
| یک قاشق غذاخوری شکر قهوه ای(تصفیه نشده) | |
| یک قاشق غذا خوری روغن زیتون | |
| گل ترخون تازه |
| 1. | پوست نصف پرتقال را بکنید . |
| 2. | باقی پرتقال را هم پوست کنده و در یک بشقاب خرد کنید تا تمام آب آن گرفته شود . |
| 3. | تفاله پرتقال ، آب و پوست آن ،پیاز چه ها ، خرده نان و ترخون را در یک کاسه مخلوط کنید.برای طعم به آن ، نمک و فلفل بزنید . |
| 4. | این پر کننده ماهی را به ۴ قسمت مساوی تقسیم و با آن ها ، حفره های هر ماهی را پر کنید. |
| 5. | هر ماهی را روی یک فویل مستطیلی که روی آن کمی روغن مالیده اید، گذاشته و فویل را اطراف ماهی کاملا بپیچید که جایی باز نماند.به مدت ۲۰ تا ۳۰ دقیقه روی زغال داغ کباب کنید تا بپزد . گوشت ماهی باید سفید و محکم بشود . |
| 6. | در همین حال ، تزئین کننده را درست کنید . دو عدد پرتقال را پوست کنده و برش ضخیم بدهید و شکر را روی آن بریزید . |
| 7. | درست قبل از اینکه ماهی پخته شود ، مقدار کمی روغن روی برشهای پرتقال ریخته و به مدت ۵ دقیقه کباب کنید تا گرم شوند . |
| 8. | ماهی را در بشقاب سرو کردن گذاشته و با برشها ی پرتقال کباب شده و گل ترخون تازه تزئین کنید. |
| 9. | شاه ماهی ها ی پر شده را با کاهوی سبز تازه سرو کنید . |

دیدگاهتان را بنویسید