توصیه سر آشپز ماهی پخته با ریحان بازل
فلفل چیلی کوچک بسیار تندتر از نوع بزرگ آن است. بنابراین می توانید هر کدام را که مایلید انتخاب کنید . همچنین می توانید دانه های فلفل را قبل از اضافه کردن به غذا خارج کنید.
یک مشت برگ ریحان بازل تازه | |
۷۵۰ گرم ماهی خاردار دریایی درسته، پاک کرده | |
۲ قاشق غذاخوری روغن بادام زمینی | |
۲ قاشق غذاخوری سس ماهی تایلندی | |
۲ حبه سیر، له شده | |
یک قاشق چایخوری ریشه زنجبیل تازه، ریز رنده شده | |
۲ عدد فلفل چیلی قرمز درشت تازه، مورب حلقه شده | |
یک عدد فلفل دلمه ای زرد، دانه گرفته و نگینی خرد شده | |
یک قاشق غذاخوری شکر خرما | |
یک قاشق غذاخوری سرکه برنج | |
۲ قاشق غذاخوری عصاره ماهی یا آب | |
۲ عدد گوجه فرنگی، دانه گرفته و باریک قاچ شده |
1. | مقداری از ریحان تازه را برای تزیین کنار بگذارید و بقیه آنها را داخل شکم ماهی بگذارید. |
2. | یک قاشق غذاخوری روغن را گرم کنید و در یک ماهیتابه پهن ماهی را سریع سرخ کنید، در طول پخت یک بار آن را برگردانید تا هر دو طرف آن کاملاً طلایی شود. ماهی را داخل یک فویل بزرگ قرار داده، درون یک تابه بگذارید و روی آن سس ماهی بریزید. فویل را شُل و آزاد دور ماهی جمع کنید و در فری که از قبل گرم شده روی حرارت ۱۹۰ درجه سانتیگراد یا ۳۷۵ درجه فارنهایت و یا عدد ۵ فرهای گازی به مدت ۲۵ تا ۳۰ دقیقه بپزید. |
3. | در همین فاصله، بقیه روغن را در یک تابه گرم کنید وسیر، زنجبیل و فلفل چیلی را به مدت ۳۰ ثانیه در آن تفت دهید. فلفل دلمه ای را بیافزایید و ۲ تا ۳ دقیقه دیگر به تفت دادن ادامه دهید و هم بزنید تا مواد نرم شوند. |
4. | شکر، سرکه برنج و آب یا عصاره ماهی را افزوده، گوجه فرنگی را به مواد بیافزایید و بگذارید به جوش بیایند. سپس تابه را از روی حرارت بردارید. |
5. | ماهی را از فر خارج کنید و به دیس پذیرایی گرم منتقل کنید. آبی که از ماهی داخل فویل مانده را نیز به تابه اضافه کرده و مخلوط کنید، سپس سس را روی ماهی بریزید و باقیمانده برگ های ریحان را روی آن پخش کنید. غذا را بلافاصله سرو نمایید. |
توصیه سر آشپز ماهی پخته با ریحان بازل
فلفل چیلی کوچک بسیار تندتر از نوع بزرگ آن است. بنابراین می توانید هر کدام را که مایلید انتخاب کنید . همچنین می توانید دانه های فلفل را قبل از اضافه کردن به غذا خارج کنید.
دیدگاهتان را بنویسید