مواد لازم و ترکیبات

۴ عدد فیله ماهی قزل آلا، پوست گرفته
۲ قاشق غذاخوری روغن نباتی
۲ حبه سیر، خلالی خرد شده
۴ برش آناناس تازه، پوست گرفته و مکعبی خرد شده
یک عدد ساقه کرفس، خرد کرده
یک قاشق غذاخوری سویا سس رقیق
۵۰ میلی لیتر آب آناناس تازه یا آب کنسرو آناناس شیرین نشده
۱۵۰ میلی لیتر/ ¼ پیمانه عصاره ماهی
یک قاشق چایخوری آرد ذرت
۲ قاشق چایخوری آب
برگ کرفس رشته ای خرد شده و حلقه های فلفل چیلی قرمز برای تزیین

طرز تهیه

1.فیله ماهی قزل آلا را نواری و باریک خرد کنید. یک قاشق غذاخوری از روغن نباتی را در ماهیتابه وُک از قبل گرم شده، حرارت دهید تا کمی دود کند. حرارت را به آرامی کم کرده و ماهی را به مدت ۲ دقیقه در آن سرخ کنید. ماهی ها را از وُک خارج کرده و کنار بگذارید.
2.مابقی روغن را داخل ماهیتابه بریزید و حرارت را کم کنید. سیر، آناناس و کرفس را افزوده و به مدت ۱ تا ۲ دقیقه در روغن تفت دهید و هم بزنید.
3.سویا سس، آب آناناس و عصاره ماهی را به مواد داخل وُک اضافه کرده، بگذارید به جوش بیایند و به مدت ۲ تا ۳ دقیقه هم زده، بپزید تا سس کمی غلیظ شود.
4.آب و آرد ذرت را با هم مخلوط کنید تا به شکل خمیر در آید. آن را داخل ماهیتابه بریزید. سس را دوباره به جوش آورده، مرتب هم بزنید تا غلیظ و یکدست شود.
5.ماهی ها را به وُک برگردانید، به آرامی هم بزنید و تا گرم شوند. غذا را به دیس مخصوص پذیرایی منتقل کرده و با برگ کرفس رشته ای خرد شده و حلقه های فلفل چیلی تزیین کرده، سپس سرو نمایید.

توصیه سرآشپز ماهی قزل آلا با آناناس

می توان از کنسرو آناناس به جای آناناس تازه استفاده کرد. آناناسی که در آب طبیعی آناناس به جای شربت شیرین کنسرو شده به مراتب بهتر است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.