توصیه سر آشپز ماهی سیم زغالی
اگر در سس از سبزیجات تازه استفاده کنید ،طعم غذا بیشتر می شود . طعم گیاهان خشک شده شدیدتر است ؛ لذا از آنها ،به اندازه نصف مقدار گیاهان تازه استفاده کنید .

| ۴ عدد استیک گوشت سفید ماهی | |
| یک قاشق غذاخوری پاپریکا (میوه رسیده فلفل قرمز ) | |
| یک قاشق چایخوری آویشن خشک شده | |
| یک قاشق چایخوری پودر فلفل قرمز | |
| یک قاشق چایخوری فلفل سیاه کاملا سائیده | |
| نصف قاشق چایخوری نمک | |
| ربع قاشق چایخوری فلفل فرنگی شیرین سائیده | |
| سه قاشق غذاخوری روغن آفتابگردان |
| 1. | با استفاده از یک چاقوی تیز ،۲ تا ۳ برش عمیق در بدن ماهیها ایجاد کنید تا طعم سس را کاملا به خود جذب کنند . |
| 2. | یک برش لیمو و یک عدد برگ بو را داخل حفره هر ماهی قرار دهید و برای مزه دادن ، نمک و فلفل نیز به حفره ها اضافه کنید . |
| 3. | در یک کاسه کوچک ، محتویات ترد کننده را با استفاده از یک چنگال با هم مخلوط کنید و بطور متناوب ، آنها را در یک ظرف در بسته قرار داده و تکان دهید تا کاملا ترکیب شوند . |
| 4. | مقداری از ترد کننده را بطور کامل روی ماهی مالیده و ماهی را روی زغالهای داغ کباب کنید . ۲۰ تا ۳۰ دقیقه ماهی را کباب کنید و در این مدت ،به تناوب آنرا چرخانده و با ترد کننده آغشته کنید . |
| 5. | ماهی را به بشقاب سرو کردن متنقل و آنرا با برگ بوی تازه ،آویشن و قاچهای لیمو تزئین و سرو کنید . |
توصیه سر آشپز ماهی سیم زغالی
اگر در سس از سبزیجات تازه استفاده کنید ،طعم غذا بیشتر می شود . طعم گیاهان خشک شده شدیدتر است ؛ لذا از آنها ،به اندازه نصف مقدار گیاهان تازه استفاده کنید .
دیدگاهتان را بنویسید