مواد اولیه لازم و ترکیبات

۴ عدد استیک گوشت سفید ماهی
یک قاشق غذاخوری پاپریکا (میوه رسیده فلفل قرمز )
یک قاشق چایخوری آویشن خشک شده
یک قاشق چایخوری پودر فلفل قرمز
یک قاشق چایخوری فلفل سیاه کاملا سائیده
نصف قاشق چایخوری نمک
ربع قاشق چایخوری فلفل فرنگی شیرین سائیده
سه قاشق غذاخوری روغن آفتابگردان

طرز تهیه

1.با استفاده از یک چاقوی تیز ،۲ تا ۳ برش عمیق در بدن ماهیها ایجاد کنید تا طعم سس را کاملا به خود جذب کنند .
2.یک برش لیمو و یک عدد برگ بو را داخل حفره هر ماهی قرار دهید و برای مزه دادن ، نمک و فلفل نیز به حفره ها اضافه کنید .
3.در یک کاسه کوچک ، محتویات ترد کننده را با استفاده از یک چنگال با هم مخلوط کنید و بطور متناوب ، آنها را در یک ظرف در بسته قرار داده و تکان دهید تا کاملا ترکیب شوند .
4.مقداری از ترد کننده را بطور کامل روی ماهی مالیده و ماهی را روی زغالهای داغ کباب کنید . ۲۰ تا ۳۰ دقیقه ماهی را کباب کنید و در این مدت ،به تناوب آنرا چرخانده و با ترد کننده آغشته کنید .
5.ماهی را به بشقاب سرو کردن متنقل و آنرا با برگ بوی تازه ،آویشن و قاچهای لیمو تزئین و سرو کنید .

توصیه  سر آشپز ماهی سیم زغالی

اگر در سس از سبزیجات تازه استفاده کنید ،طعم غذا بیشتر می شود . طعم گیاهان خشک شده شدیدتر است ؛ لذا از آنها ،به اندازه نصف مقدار گیاهان تازه استفاده کنید .

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.