توصیه سر آشپز ماهی سیاه
یک ماهی کامل و بزرگ_ مانند شاه ماهی قرمز ـ جدا از اینکه گوشت خوبی دارد ، با این روش پخت بسیار لذیذ نیز می شود . از این ترد کننده ، می توانید برای قطعات مرغ (بجای ماهی) نیز استفاده کنید .
۴ عدد استیک گوشت سفید ماهی | |
یک قاشق غذاخوری پاپریکا (میوه رسیده فلفل قرمز ) | |
یک قاشق چایخوری آویشن خشک شده | |
یک قاشق چایخوری پودر فلفل قرمز | |
یک قاشق چایخوری فلفل سیاه کاملا سائیده | |
نصف قاشق چایخوری نمک | |
ربع قاشق چایخوری فلفل فرنگی شیرین سائیده | |
سه قاشق غذاخوری روغن آفتابگردان |
1. | قطعات ماهی را آب کشیده و با دستمال جاذب رطوبت آشپزخانه آنها را بطور مناسب خشک کنید |
2. | پاپریکا ، آویشن خشک شده ، فلفل قرمز ، فلفل سیاه و سفید ، نمک و فلفل فرنگی شیرین را در یک ظرف کوتاه با هم ترکیب کنید . |
3. | کره و روغن را در یک تابه کوچک قرار داده و حرارت دهید و گه گاهی آنرا بهم بزنید تا کره آب شود . |
4. | مخلوط کره را بطور کامل و به دقت روی هر دو طرف ماهی بمالید . |
5. | ماهی را در مخلوط ادویه ها فرو کنید تا هر دو روی آن بطور کامل آغشته شود . |
6. | ماهی را روی زغال داغ به مدت ۱۰ دقیقه برای هر طرف آن کباب کنید و یکبار آنرا زیرورو کنید . در هنگام کباب کردن ماهی ، آنرا با باقیمانده مخلوط کره آغشته کنید . |
توصیه سر آشپز ماهی سیاه
یک ماهی کامل و بزرگ_ مانند شاه ماهی قرمز ـ جدا از اینکه گوشت خوبی دارد ، با این روش پخت بسیار لذیذ نیز می شود . از این ترد کننده ، می توانید برای قطعات مرغ (بجای ماهی) نیز استفاده کنید .
دیدگاهتان را بنویسید