مواد اولیه لازم و ترکیبات

۴ عدد استیک گوشت سفید ماهی
یک قاشق غذاخوری پاپریکا (میوه رسیده فلفل قرمز )
یک قاشق چایخوری آویشن خشک شده
یک قاشق چایخوری پودر فلفل قرمز
یک قاشق چایخوری فلفل سیاه کاملا سائیده
نصف قاشق چایخوری نمک
ربع قاشق چایخوری فلفل فرنگی شیرین سائیده
سه قاشق غذاخوری روغن آفتابگردان

طرز تهیه

1.قطعات ماهی را آب کشیده و با دستمال جاذب رطوبت آشپزخانه آنها را بطور مناسب خشک کنید
2.پاپریکا ، آویشن خشک شده ، فلفل قرمز ، فلفل سیاه و سفید ، نمک و فلفل فرنگی شیرین را در یک ظرف کوتاه با هم ترکیب کنید .
3.کره و روغن را در یک تابه کوچک قرار داده و حرارت دهید و گه گاهی آنرا بهم بزنید تا کره آب شود .
4.مخلوط کره را بطور کامل و به دقت روی هر دو طرف ماهی بمالید .
5.ماهی را در مخلوط ادویه ها فرو کنید تا هر دو روی آن بطور کامل آغشته شود .
6.ماهی را روی زغال داغ به مدت ۱۰ دقیقه برای هر طرف آن کباب کنید و یکبار آنرا زیرورو کنید . در هنگام کباب کردن ماهی ، آنرا با باقیمانده مخلوط کره آغشته کنید .

توصیه  سر آشپز ماهی سیاه

یک ماهی کامل و بزرگ_ مانند شاه ماهی قرمز ـ جدا از اینکه گوشت خوبی دارد ، با این روش پخت بسیار لذیذ نیز می شود . از این ترد کننده ، می توانید برای قطعات مرغ (بجای ماهی) نیز استفاده کنید .

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.