توصیه سر آشپز ماهی سیاه
یک ماهی کامل و بزرگ_ مانند شاه ماهی قرمز ـ جدا از اینکه گوشت خوبی دارد ، با این روش پخت بسیار لذیذ نیز می شود . از این ترد کننده ، می توانید برای قطعات مرغ (بجای ماهی) نیز استفاده کنید .

| ۴ عدد استیک گوشت سفید ماهی | |
| یک قاشق غذاخوری پاپریکا (میوه رسیده فلفل قرمز ) | |
| یک قاشق چایخوری آویشن خشک شده | |
| یک قاشق چایخوری پودر فلفل قرمز | |
| یک قاشق چایخوری فلفل سیاه کاملا سائیده | |
| نصف قاشق چایخوری نمک | |
| ربع قاشق چایخوری فلفل فرنگی شیرین سائیده | |
| سه قاشق غذاخوری روغن آفتابگردان |
| 1. | قطعات ماهی را آب کشیده و با دستمال جاذب رطوبت آشپزخانه آنها را بطور مناسب خشک کنید |
| 2. | پاپریکا ، آویشن خشک شده ، فلفل قرمز ، فلفل سیاه و سفید ، نمک و فلفل فرنگی شیرین را در یک ظرف کوتاه با هم ترکیب کنید . |
| 3. | کره و روغن را در یک تابه کوچک قرار داده و حرارت دهید و گه گاهی آنرا بهم بزنید تا کره آب شود . |
| 4. | مخلوط کره را بطور کامل و به دقت روی هر دو طرف ماهی بمالید . |
| 5. | ماهی را در مخلوط ادویه ها فرو کنید تا هر دو روی آن بطور کامل آغشته شود . |
| 6. | ماهی را روی زغال داغ به مدت ۱۰ دقیقه برای هر طرف آن کباب کنید و یکبار آنرا زیرورو کنید . در هنگام کباب کردن ماهی ، آنرا با باقیمانده مخلوط کره آغشته کنید . |
توصیه سر آشپز ماهی سیاه
یک ماهی کامل و بزرگ_ مانند شاه ماهی قرمز ـ جدا از اینکه گوشت خوبی دارد ، با این روش پخت بسیار لذیذ نیز می شود . از این ترد کننده ، می توانید برای قطعات مرغ (بجای ماهی) نیز استفاده کنید .
دیدگاهتان را بنویسید