مواد لازم و ترکیبات

۶۷۵ گرم فیله ماهی سفت (از انواع ماهی های غیر روغنی)، پوست کنده و مکعبی خرد شده
۳ قاشق غذاخوری روغن بادام زمینی
۵/۲ سانتیمتر ریشه تازه زنجبیل، رنده شده
۲ تا ۳ قاشق غذاخوری آب انگور سفید
یک عدد تره فرنگی، نازک حلقه شده
۳ قاشق غذاخوری سویا سس غلیظ
یک قاشق چایخوری شکر دانه ریز
۲ قاشق غذاخوری آب لیمو
تره فرنگی رشته ای خرد شده برای تزیین
۴ قاشق غذاخوری آرد ذرت
½ قاشق چایخوری پودر زنجبیل

طرز تهیه

1.آرد ذرت و پودر زنجبیل را در یک کاسه مخلوط کنید.
2.تکه های ماهی را در چند مرحله، به مخلوط آرد و زنجبیل اضافه کنید و هم بزنید تا همه طرف ماهی ها را کاملاً بپوشاند.
3.روغن بادام زمینی رادرون یک وُک یا ماهیتابه بزرگ از قبل گرم شده، حرارت دهید و روغن را با چرخاندن در ماهیتابه کاملاً داغ نمایید.
4.ریشه زنجبیل و تره فرنگی را به وُک اضافه کرده و به مدت یک دقیقه به سبک شرقی تفت دهید.
5.تکه های ماهی آغشته به مخلوط آرد ذرت و زنجبیل را ۵ دقیقه دیگر تفت دهید تا طلایی شوند، آنها رامرتب هم بزنید تا به ماهیتابه نچسبند.
6.بقیه مواد غذایی را اضافه کرده و به مدت ۳ تا ۴ دقیقه بر روی حرارت کم بپزید تا ماهی ها مغز پخت شوند.
7.خوراک را داخل بشقاب مخصوص پذیرایی کشیده و بلافاصله سرو نمایید.

توصیه سر آشپز ماهی سرخ شده و زنجبیل

از انواع ماهی های سپید غیر روغنی سفت که خرد نمی شوند و شکل ظاهری خود را حفظ می کنند، استفاده نمایید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.