توصیه سر آشپز ماهی سرخ شده و زنجبیل
از انواع ماهی های سپید غیر روغنی سفت که خرد نمی شوند و شکل ظاهری خود را حفظ می کنند، استفاده نمایید.

| ۶۷۵ گرم فیله ماهی سفت (از انواع ماهی های غیر روغنی)، پوست کنده و مکعبی خرد شده | |
| ۳ قاشق غذاخوری روغن بادام زمینی | |
| ۵/۲ سانتیمتر ریشه تازه زنجبیل، رنده شده | |
| ۲ تا ۳ قاشق غذاخوری آب انگور سفید | |
| یک عدد تره فرنگی، نازک حلقه شده | |
| ۳ قاشق غذاخوری سویا سس غلیظ | |
| یک قاشق چایخوری شکر دانه ریز | |
| ۲ قاشق غذاخوری آب لیمو | |
| تره فرنگی رشته ای خرد شده برای تزیین | |
| ۴ قاشق غذاخوری آرد ذرت | |
| ½ قاشق چایخوری پودر زنجبیل |
| 1. | آرد ذرت و پودر زنجبیل را در یک کاسه مخلوط کنید. |
| 2. | تکه های ماهی را در چند مرحله، به مخلوط آرد و زنجبیل اضافه کنید و هم بزنید تا همه طرف ماهی ها را کاملاً بپوشاند. |
| 3. | روغن بادام زمینی رادرون یک وُک یا ماهیتابه بزرگ از قبل گرم شده، حرارت دهید و روغن را با چرخاندن در ماهیتابه کاملاً داغ نمایید. |
| 4. | ریشه زنجبیل و تره فرنگی را به وُک اضافه کرده و به مدت یک دقیقه به سبک شرقی تفت دهید. |
| 5. | تکه های ماهی آغشته به مخلوط آرد ذرت و زنجبیل را ۵ دقیقه دیگر تفت دهید تا طلایی شوند، آنها رامرتب هم بزنید تا به ماهیتابه نچسبند. |
| 6. | بقیه مواد غذایی را اضافه کرده و به مدت ۳ تا ۴ دقیقه بر روی حرارت کم بپزید تا ماهی ها مغز پخت شوند. |
| 7. | خوراک را داخل بشقاب مخصوص پذیرایی کشیده و بلافاصله سرو نمایید. |
توصیه سر آشپز ماهی سرخ شده و زنجبیل
از انواع ماهی های سپید غیر روغنی سفت که خرد نمی شوند و شکل ظاهری خود را حفظ می کنند، استفاده نمایید.
دیدگاهتان را بنویسید