توصیه سرآشپز ماهی سالمون سرخ شده با تره فرنگی
در صورت تمایل، می توانید به جای فیله ماهی از گوشت گوساله استفاده نمایید.
۴۵۰ گرم فیله ماهی سالمون، بدون پوست | |
۲ قاشق غذاخوری سویا سس شیرین | |
۲ قاشق غذاخوری سس کچاپ گوجه فرنگی | |
یک قاشق غذاخوری شکر دمرارای قهوه ای | |
یک حبه سیر، له شده | |
۴ قاشق غذاخوری روغن ذرت | |
۴۵۰ گرم تره فرنگی، رشته ای خرد شده | |
فلفل قرمز چیلی ریز خرد شده، برای تزیین |
1. | با استفاده از یک چاقوی تیز، فیله ی ماهی سالمون را به قطعات کم عرض بریده و در ظرف کم عمق غیرفلزی قراردهید. |
2. | سویا سس، سس کچاپ گوجه فرنگی، شکر و سیر را با هم مخلوط کنید. |
3. | مخلوط سس به دست آمده را روی ماهی ها ریخته، کاملاً هم بزنید و حدود ۳۰ دقیقه کنار بگذارید تا به خورد ماهی برود. |
4. | در همین فاصله، ۳ قاشق غذاخوری روغن ذرت را در یک وُک بزرگ از قبل گرم شده، حرارت دهید. |
5. | تره فرنگی ها را به وُک اضافه کرده و روی حرارت زیاد به مدت ۱۰ دقیقه آنها را به سبک شرقی تفت دهید تا ترد و برشته شوند. |
6. | با یک کفگیر سوراخ دار، تره فرنگی ها را با دقت از وُک بیرون آورده و داخل ظرف گرم مخصوص پذیرایی قرار دهید. |
7. | مابقی روغن را به وُک اضافه نمایید. ماهی و سس آن را درون روغن ریخته و به مدت ۲ دقیقه آنها را بپزید. |
8. | ماهی های پخته را بر روی تره فرنگی های داخل ظرف پذیرایی قرار دهید. غذا را با فلفل قرمز خرد شده تزیین کرده و بلافاصله سرو نمایید. |
توصیه سرآشپز ماهی سالمون سرخ شده با تره فرنگی
در صورت تمایل، می توانید به جای فیله ماهی از گوشت گوساله استفاده نمایید.
دیدگاهتان را بنویسید