مواد لازم و ترکیبات

۴۵۰ گرم فیله ماهی سالمون، بدون پوست
۲ قاشق غذاخوری سویا سس شیرین
۲ قاشق غذاخوری سس کچاپ گوجه فرنگی
یک قاشق غذاخوری شکر دمرارای قهوه ای
یک حبه سیر، له شده
۴ قاشق غذاخوری روغن ذرت
۴۵۰ گرم تره فرنگی، رشته ای خرد شده
فلفل قرمز چیلی ریز خرد شده، برای تزیین

طرز تهیه

1.با استفاده از یک چاقوی تیز، فیله ی ماهی سالمون را به قطعات کم عرض بریده و در ظرف کم عمق غیرفلزی قراردهید.
2.سویا سس، سس کچاپ گوجه فرنگی، شکر و سیر را با هم مخلوط کنید.
3.مخلوط سس به دست آمده را روی ماهی ها ریخته، کاملاً هم بزنید و حدود ۳۰ دقیقه کنار بگذارید تا به خورد ماهی برود.
4.در همین فاصله، ۳ قاشق غذاخوری روغن ذرت را در یک وُک بزرگ از قبل گرم شده، حرارت دهید.
5.تره فرنگی ها را به وُک اضافه کرده و روی حرارت زیاد به مدت ۱۰ دقیقه آنها را به سبک شرقی تفت دهید تا ترد و برشته شوند.
6.با یک کفگیر سوراخ دار، تره فرنگی ها را با دقت از وُک بیرون آورده و داخل ظرف گرم مخصوص پذیرایی قرار دهید.
7.مابقی روغن را به وُک اضافه نمایید. ماهی و سس آن را درون روغن ریخته و به مدت ۲ دقیقه آنها را بپزید.
8.ماهی های پخته را بر روی تره فرنگی های داخل ظرف پذیرایی قرار دهید. غذا را با فلفل قرمز خرد شده تزیین کرده و بلافاصله سرو نمایید.

توصیه سرآشپز ماهی سالمون سرخ شده با تره فرنگی

در صورت تمایل، می توانید به جای فیله ماهی از گوشت گوساله استفاده نمایید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.