توصیه سر آشپز ماهی زنجبیلی
در صورت تمایل، می توانید از ماهی فیله شده برای تهیه این غذا استفاده نمایید و زمان پخت را به ۵ تا ۷ دقیقه کاهش دهید.

| یک عدد شاه ماهی mullet، پاک کرده و پولک آن جدا شده | |
| ۲ عدد پیازچه، خرد شده | |
| یک قاشق چایخوری ریشه زنجبیل تازه، رنده شده | |
| ۱۲۵ میلی لیتر سرکه سیر | |
| ۱۲۵ میلی لیتر سویا سس رقیق | |
| ۳ قاشق چایخوری شکر دانه ریز | |
| کمی سس فلفل چیلی | |
| ۱۲۵ میلی لیتر عصاره ماهی | |
| یک عدد فلفل دلمه ای سبز، دانه گرفته و باریک خلال شده | |
| یک عدد گوجه فرنگی بزرگ، پوست کنده، دانه گرفته و خلال شده | |
| نمک و فلفل | |
| برش های گوجه فرنگی برای تزیین |
| 1. | داخل شکم و روی پوست ماهی را بشویید و با دستمال کاغذی مخصوص آشپزخانه خشک کنید. |
| 2. | ۳برش مورب روی هر دو طرف گوشت ماهی ایجاد کنید. طبق ذائقه خود به پوست و داخل شکم ماهی نمک و فلفل بپاشید. |
| 3. | ماهی را در ظرف نسوزی قرار داده و روی آن پیازچه خرد شده و زنجبیل رنده شده بریزید. روی ظرف را بپوشانید و ماهی را به مدت ۱۰ دقیقه بخارپز کنید تا کاملاً مغز پخت شود. |
| 4. | در همین فاصله، سرکه سیر، سویا سس رقیق، شکر دانه ریز، سس فلفل چیلی، عصاره ماهی، فلفل دلمه ای و گوجه فرنگی را در قابلمهای ریخته، مرتب هم بزنید و به جوش آورید. |
| 5. | مواد را روی حرارت زیاد بجوشانید تا کمی آب آنها تبخیر شده و سس به دست آمده،غلیظ شود. |
| 6. | ماهی را از دستگاه بخارپز یا از روی قابلمه ای که آن را بخارپز کردید، خارج کرده و به دیس گرم مخصوص پذیرایی منتقل کنید. سس آماده شده را روی ماهی بریزید. روی ماهی را با برش های گوجه فرنگی تزیین کرده و بلافاصله سرو نمایید. |
توصیه سر آشپز ماهی زنجبیلی
در صورت تمایل، می توانید از ماهی فیله شده برای تهیه این غذا استفاده نمایید و زمان پخت را به ۵ تا ۷ دقیقه کاهش دهید.
دیدگاهتان را بنویسید