مواد لازم و ترکیبات

یک عدد شاه ماهی mullet، پاک کرده و پولک آن جدا شده
۲ عدد پیازچه، خرد شده
یک قاشق چایخوری ریشه زنجبیل تازه، رنده شده
۱۲۵ میلی لیتر سرکه سیر
۱۲۵ میلی لیتر سویا سس رقیق
۳ قاشق چایخوری شکر دانه ریز
کمی سس فلفل چیلی
۱۲۵ میلی لیتر عصاره ماهی
یک عدد فلفل دلمه ای سبز، دانه گرفته و باریک خلال شده
یک عدد گوجه فرنگی بزرگ، پوست کنده، دانه گرفته و خلال شده
نمک و فلفل
برش های گوجه فرنگی برای تزیین

طرز تهیه

1.داخل شکم و روی پوست ماهی را بشویید و با دستمال کاغذی مخصوص آشپزخانه خشک کنید.
2.۳برش مورب روی هر دو طرف گوشت ماهی ایجاد کنید. طبق ذائقه خود به پوست و داخل شکم ماهی نمک و فلفل بپاشید.
3.ماهی را در ظرف نسوزی قرار داده و روی آن پیازچه خرد شده و زنجبیل رنده شده بریزید. روی ظرف را بپوشانید و ماهی را به مدت ۱۰ دقیقه بخارپز کنید تا کاملاً مغز پخت شود.
4.در همین فاصله، سرکه سیر، سویا سس رقیق، شکر دانه ریز، سس فلفل چیلی، عصاره ماهی، فلفل دلمه ای و گوجه فرنگی را در قابلمهای ریخته، مرتب هم بزنید و به جوش آورید.
5.مواد را روی حرارت زیاد بجوشانید تا کمی آب آنها تبخیر شده و سس به دست آمده،غلیظ شود.
6.ماهی را از دستگاه بخارپز یا از روی قابلمه ای که آن را بخارپز کردید، خارج کرده و به دیس گرم مخصوص پذیرایی منتقل کنید. سس آماده شده را روی ماهی بریزید. روی ماهی را با برش های گوجه فرنگی تزیین کرده و بلافاصله سرو نمایید.

توصیه سر آشپز ماهی زنجبیلی

در صورت تمایل، می توانید از ماهی فیله شده برای تهیه این غذا استفاده نمایید و زمان پخت را به ۵ تا ۷ دقیقه کاهش دهید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.