نکته سرآشپز در کباب ماهی با لیمو
اگر مایلید می توانید از ماهی پهن بجای کوسه ماهی استفاده کنید ماهی پهن را پوست کنده ، ازطول به دو قسمت تقسیم و برا ی هر نفر دو عدد ماهی اختصاص دهید .هر تکه را روی خودش تا کرده و به سیخ بزنید.
۴۵۰ گرم کوسه ماهی | |
۲ عدد کدو | |
۱ عدد لیمو ترش | |
۱۲ عدد گوجه فرنگی | |
۸ عدد برگ بو | |
محتویات سس | |
۳ قاشق غذاخوری روغن زیتون | |
۲ قاشق غذا خوری آبلیمو | |
یک قاشق غذا خوری آویشن خرد شده تازه | |
نصف قاشق غذا خوری لیمو و فلفل | |
نمک | |
برگ کاهوی سبز ونان برشته تازه |
1. | ماهی را به قطعات ۵ سانتبمتری تقسیم کنید |
2. | کدو ها را به تکه های ضخیم و لیمو ها را به دو قسمت تقسیم کنید |
3. | کوسه ماهی ، کدو ها ، لیمو ، گوجه فرنگی و برگ بو ها را بین ۴ سیخ تقسیم کنید |
4. | کوسه ماهی ، کدو ها ، لیمو ، گوجه فرنگی و برگ بو ها را بین ۴ سیخ تقسیم کنید |
5. | برای درست کردن سس ، روغن ، آبلیمو ، آویشن ، پودر لیمو و فلفل و نمک را در یک کاسه کوچک با هم ترکیب کنید |
6. | محتویات سیخها را به طور کامل با سس آغشته کنید |
7. | سیخها را به مدت ۱۵ دقیقه روی زغالهای نیمه گرم کباب کنید، در حالیکه بطور متناوب سیخها را با سس آغشته می کنید، تا اینکه ماهیها کاملا پخته شوند . سیخها را همرا ه با برگهای کاهوی سبز و تکه های نان برشته در بشقاب سرو کنید |
نکته سرآشپز در کباب ماهی با لیمو
اگر مایلید می توانید از ماهی پهن بجای کوسه ماهی استفاده کنید ماهی پهن را پوست کنده ، ازطول به دو قسمت تقسیم و برا ی هر نفر دو عدد ماهی اختصاص دهید .هر تکه را روی خودش تا کرده و به سیخ بزنید.
دیدگاهتان را بنویسید