مواد اولیه لازم و ترکیبات

۴۵۰ گرم کوسه ماهی
۲ عدد کدو
۱ عدد لیمو ترش
۱۲ عدد گوجه فرنگی
۸ عدد برگ بو
محتویات سس
۳ قاشق غذاخوری روغن زیتون
۲ قاشق غذا خوری آبلیمو
یک قاشق غذا خوری آویشن خرد شده تازه
نصف قاشق غذا خوری لیمو و فلفل
نمک
برگ کاهوی سبز ونان برشته تازه

راهنمای پخت

1.ماهی را به قطعات ۵ سانتبمتری تقسیم کنید
2.کدو ها را به تکه های ضخیم و لیمو ها را به دو قسمت تقسیم کنید
3.کوسه ماهی ، کدو ها ، لیمو ، گوجه فرنگی و برگ بو ها را بین ۴ سیخ تقسیم کنید
4.کوسه ماهی ، کدو ها ، لیمو ، گوجه فرنگی و برگ بو ها را بین ۴ سیخ تقسیم کنید
5.برای درست کردن سس ، روغن ، آبلیمو ، آویشن ، پودر لیمو و فلفل و نمک را در یک کاسه کوچک با هم ترکیب کنید
6.محتویات سیخها را به طور کامل با سس آغشته کنید
7.سیخها را به مدت ۱۵ دقیقه روی زغالهای نیمه گرم کباب کنید، در حالیکه بطور متناوب سیخها را با سس آغشته می کنید، تا اینکه ماهیها کاملا پخته شوند . سیخها را همرا ه با برگهای کاهوی سبز و تکه های نان برشته در بشقاب سرو کنید

نکته سرآشپز در کباب ماهی با لیمو

اگر مایلید می توانید از ماهی پهن بجای کوسه ماهی استفاده کنید ماهی پهن را پوست کنده ، ازطول به دو قسمت تقسیم و برا ی هر نفر دو عدد ماهی اختصاص دهید .هر تکه را روی خودش تا کرده و به سیخ بزنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.