مواد لازم و ترکیبات

۶ عدد قارچ چینی خشک
۳ قاشق غذاخوری سرکه برنج
۲ قاشق غذاخوری شکر قهوه ای روشن و نرم
۳ قاشق غذاخوری سویا سس غلیظ
قطعات ۵/۷سانتی ریشه زنجبیل تازه، ریز خرد شده
۴ عدد پیازچه، مورب حلقه شده
۲ قاشق چایخوری آرد ذرت
۲ قاشق غذاخوری آب لیمو
یک عدد ماهی خاردار دریایی، حدود یک کیلوگرم، پاک کرده
۴ قاشق غذاخوری آرد سفید (ساده)
روغن آفتابگردان برای سرخ کردن
نمک و فلفل
کاهو چینی باریک و رشته ای خرد شده برای سرو
تربچه حلقه شده برای سرو
یک عدد تربچه به شکل گل تزیین شده برای تزیین

طرز تهیه

1.قارچ های خشک را به مدت ۱۰ دقیقه در آب گرم خیس کنید، سپس آبکش کرده، ۱۰۰ گرم از آب آن را کنار بگذارید. قارچ ها را نازک خرد کنید.
2.آب قارچ ها را با سرکه برنج، شکر، سویا سس و قارچ در یک قابلمه بریزید و به مدت ۳ تا ۴ دقیقه روی حرارت ملایم بجوشانید.
3.زنجبیل و پیازچه را اضافه کنید و برای یک دقیقه بجوشانید. آرد ذرت و آب لیمو ترش را با هم مخلوط کرده، داخل قابلمه بریزید و به مدت ۱ تا ۲ دقیقه هم بزنید و بجوشانید تا سس غلیظ و صاف شود. سس را کنار بگذارید.
4.داخل شکم ماهی و روی آن را نمک و فلفل بزنید. سپس مقداری آرد روی آن بپاشید.
5.در یک ماهیتابه گود یا وُک مقداری روغن گرم کنید. روغن باید ۵/۲ سانتیمتر از ارتفاع ماهیتابه را بپوشاند. با دقت ماهی را داخل روغن قرار دهید و آن را به مدت ۳ تا ۴ دقیقه سرخ کنید تا طلایی شود. با استفاده از کاردک فلزی، ماهی را برگردانید و ۳ تا ۴ دقیقه دیگر سرخ کردن را ادامه دهید.
6.روغن اضافی ماهی را بگیرید. آن را همراه برگ کاهو چینی باریک خرد شده وحلقه های تربچه سرو نمایید. سس غذا را گرم کنید و روی ماهی بریزید و روی آن را با تربچه گل شده، تزیین نمایید.

ماهی درسته سرخ شده چینی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.