ماهی درسته سرخ شده چینی

| ۶ عدد قارچ چینی خشک | |
| ۳ قاشق غذاخوری سرکه برنج | |
| ۲ قاشق غذاخوری شکر قهوه ای روشن و نرم | |
| ۳ قاشق غذاخوری سویا سس غلیظ | |
| قطعات ۵/۷سانتی ریشه زنجبیل تازه، ریز خرد شده | |
| ۴ عدد پیازچه، مورب حلقه شده | |
| ۲ قاشق چایخوری آرد ذرت | |
| ۲ قاشق غذاخوری آب لیمو | |
| یک عدد ماهی خاردار دریایی، حدود یک کیلوگرم، پاک کرده | |
| ۴ قاشق غذاخوری آرد سفید (ساده) | |
| روغن آفتابگردان برای سرخ کردن | |
| نمک و فلفل | |
| کاهو چینی باریک و رشته ای خرد شده برای سرو | |
| تربچه حلقه شده برای سرو | |
| یک عدد تربچه به شکل گل تزیین شده برای تزیین |
| 1. | قارچ های خشک را به مدت ۱۰ دقیقه در آب گرم خیس کنید، سپس آبکش کرده، ۱۰۰ گرم از آب آن را کنار بگذارید. قارچ ها را نازک خرد کنید. |
| 2. | آب قارچ ها را با سرکه برنج، شکر، سویا سس و قارچ در یک قابلمه بریزید و به مدت ۳ تا ۴ دقیقه روی حرارت ملایم بجوشانید. |
| 3. | زنجبیل و پیازچه را اضافه کنید و برای یک دقیقه بجوشانید. آرد ذرت و آب لیمو ترش را با هم مخلوط کرده، داخل قابلمه بریزید و به مدت ۱ تا ۲ دقیقه هم بزنید و بجوشانید تا سس غلیظ و صاف شود. سس را کنار بگذارید. |
| 4. | داخل شکم ماهی و روی آن را نمک و فلفل بزنید. سپس مقداری آرد روی آن بپاشید. |
| 5. | در یک ماهیتابه گود یا وُک مقداری روغن گرم کنید. روغن باید ۵/۲ سانتیمتر از ارتفاع ماهیتابه را بپوشاند. با دقت ماهی را داخل روغن قرار دهید و آن را به مدت ۳ تا ۴ دقیقه سرخ کنید تا طلایی شود. با استفاده از کاردک فلزی، ماهی را برگردانید و ۳ تا ۴ دقیقه دیگر سرخ کردن را ادامه دهید. |
| 6. | روغن اضافی ماهی را بگیرید. آن را همراه برگ کاهو چینی باریک خرد شده وحلقه های تربچه سرو نمایید. سس غذا را گرم کنید و روی ماهی بریزید و روی آن را با تربچه گل شده، تزیین نمایید. |

دیدگاهتان را بنویسید