
| ۴ عدد ماهی خال مخالی کوچک | |
| ربع قاشق چایخوری گشنیز سائیده | |
| ربع قاشق چایخوری زیره سائیده | |
| ۴ قاشق غذاخوری گشنیز خرد شده تازه | |
| یک عدد فلفل قرمز ، خرد شده و بدون دانه | |
| پوست رنده شده و آب یک عدد لیمو ترش | |
| دو قاشق غذا خوری روغن آفتابگردان | |
| نمک و فلفل | |
| برگهای کاهو ، برای سرو | |
| تزئینات | |
| برشهای یک عدد لیمو ترش | |
| ۴عدد فلفل قرمز کوچک ، برای آرایش (انتخابی ) |
| 1. | برای درست کردن فلفلها ی تزئینی(اگر استفاده می کنید) ، فلفلها را از نوک به سمت پائین به درازا ببرید و قسمت ساقه آنرا باقی بگذارید. دانه های آنرا دور ریخته و در آب یخ قرار دهید تا پیچ بخورد . |
| 2. | ماهی خال مخالی را پاک کرده و بشویید . اگر ترجیح می دهید سر آنرا جدا کنید ، ماهی را روی تخته خردکن یگذارید . |
| 3. | ادویه های سائیده و نمک و فلفل را برای طعم روی ماهی بپاشید . یک قاشق چایخوری گشنیز خرد شده را درون حفره هر ماهی قرار دهید . |
| 4. | باقی گشنیز خرد شده ، فلفل ، آب و پوست لیمو ترش و روغن را در یک کاسه کوچک با هم مخلوط کنید و آزادانه مخلوط را روی ماهی بمالید . |
| 5. | ماهی ها را روی توری بگذارید(اگر در دسترس دارید) و روی زغال داغ به مدت ۳ تا ۴ دقیقه برای هر طرف کباب کنید . یکبار آنرا زیرو رو کرده و به تناوب با باقیمانده ترد کننده آغشته کنید. |
| 6. | ماهی را در بشقاب گذاشته ، با فلفلها ی تزئینی ( اگر استفاده می کنید ) و برشها ی لیمو ترش تزئین کرده و با برگهای کاهو سرو کنید . |

دیدگاهتان را بنویسید