مواد لازم و ترکیبات

۴ عدد ماهی خال مخالی کوچک
ربع قاشق چایخوری گشنیز سائیده
ربع قاشق چایخوری زیره سائیده
۴ قاشق غذاخوری گشنیز خرد شده تازه
یک عدد فلفل قرمز ، خرد شده و بدون دانه
پوست رنده شده و آب یک عدد لیمو ترش
دو قاشق غذا خوری روغن آفتابگردان
نمک و فلفل
برگهای کاهو ، برای سرو
تزئینات
برشهای یک عدد لیمو ترش
۴عدد فلفل قرمز کوچک ، برای آرایش (انتخابی )

طرز تهیه

1.برای درست کردن فلفلها ی تزئینی(اگر استفاده می کنید) ، فلفلها را از نوک به سمت پائین به درازا ببرید و قسمت ساقه آنرا باقی بگذارید. دانه های آنرا دور ریخته و در آب یخ قرار دهید تا پیچ بخورد .
2.ماهی خال مخالی را پاک کرده و بشویید . اگر ترجیح می دهید سر آنرا جدا کنید ، ماهی را روی تخته خردکن یگذارید .
3.ادویه های سائیده و نمک و فلفل را برای طعم روی ماهی بپاشید . یک قاشق چایخوری گشنیز خرد شده را درون حفره هر ماهی قرار دهید .
4.باقی گشنیز خرد شده ، فلفل ، آب و پوست لیمو ترش و روغن را در یک کاسه کوچک با هم مخلوط کنید و آزادانه مخلوط را روی ماهی بمالید .
5.ماهی ها را روی توری بگذارید(اگر در دسترس دارید) و روی زغال داغ به مدت ۳ تا ۴ دقیقه برای هر طرف کباب کنید . یکبار آنرا زیرو رو کرده و به تناوب با باقیمانده ترد کننده آغشته کنید.
6. ماهی را در بشقاب گذاشته ، با فلفلها ی تزئینی ( اگر استفاده می کنید ) و برشها ی لیمو ترش تزئین کرده و با برگهای کاهو سرو کنید .

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.