مواد لازم و ترکیبات

روغن زیتون
۴ عدد استیک ماهی تن ضخیم ، هر کدام حدود ۲۲۵ گرم و ۲ سانتیمتر ضخامت
ماهی کولی کره ای
۸ عدد فیله ماهی کولی در روغن ، آب کشیده
۴ عدد پیازچه ، کاملاً خرد شده
یک قاشق غذاخوری پوست پرتقال کاملاً رنده شده
۱۱۵ گرم کره بدون نمک
ربع قاشق چایخوری آب لیمو ترش
فلفل
تزئینات
گل برگ جعفری ، تخت و تازه
نوار پوست پرتقال

راهنمای دستور پخت

1.برای تهیه ماهی کولی کره ای ، ماهی کولی را کاملاً خرد کنید و آن را همراه پیازچه و پرتقال و کره نرم شده در یک کاسه قراردهید. آن را بزنید تا محتویات کاملا ًبا هم مخلوط شوند و با آبلیمو و فلفل طعم دهید.
2.مخلوط را روی یک لایه کاغذ مخصوص پخت قرارداده و آن را بپیچید تا شبیه کندۀ درخت به نظر بیاید. انتها ی آن را بسته و به مدت ۱۵ دقیقه در فریزر بگذارید سفت شود.
3.استیکها ی ماهی تن را به مدت ۲ دقیقه روی کباب پز روغنی شده روی زغال داغ یا در تابه کباب پزی روی حرارت زیاد کباب کنید. گوشتها رازیر و رو کرده ، به مدت ۲ دقیقه برای نیم پز شدن و به مدت ۴ دقیقه برای پختن کامل کباب کنید. به آن بوسیله نمک و فلفل طعم دهید.
4.استیک ماهی تن را به بشقاب سرو کردن گرم منتقل و دو برش باریک از ماهی کولی کره ای را روی هر استیک قرار دهید. آن را با گل جعفری و باریکه پوست پرتقال تزئین و فوراً سرو کنید.

توصیه سر آشپز

اگر مایلید غذای شما تند و معطر باشد ، مقدار کمی فلفل خشک رابه ماهی کولی کره ای اضافه کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.