توصیه سر آشپز
اگر مایلید غذای شما تند و معطر باشد ، مقدار کمی فلفل خشک رابه ماهی کولی کره ای اضافه کنید.

| روغن زیتون | |
| ۴ عدد استیک ماهی تن ضخیم ، هر کدام حدود ۲۲۵ گرم و ۲ سانتیمتر ضخامت | |
| ماهی کولی کره ای | |
| ۸ عدد فیله ماهی کولی در روغن ، آب کشیده | |
| ۴ عدد پیازچه ، کاملاً خرد شده | |
| یک قاشق غذاخوری پوست پرتقال کاملاً رنده شده | |
| ۱۱۵ گرم کره بدون نمک | |
| ربع قاشق چایخوری آب لیمو ترش | |
| فلفل | |
| تزئینات | |
| گل برگ جعفری ، تخت و تازه | |
| نوار پوست پرتقال |
| 1. | برای تهیه ماهی کولی کره ای ، ماهی کولی را کاملاً خرد کنید و آن را همراه پیازچه و پرتقال و کره نرم شده در یک کاسه قراردهید. آن را بزنید تا محتویات کاملا ًبا هم مخلوط شوند و با آبلیمو و فلفل طعم دهید. |
| 2. | مخلوط را روی یک لایه کاغذ مخصوص پخت قرارداده و آن را بپیچید تا شبیه کندۀ درخت به نظر بیاید. انتها ی آن را بسته و به مدت ۱۵ دقیقه در فریزر بگذارید سفت شود. |
| 3. | استیکها ی ماهی تن را به مدت ۲ دقیقه روی کباب پز روغنی شده روی زغال داغ یا در تابه کباب پزی روی حرارت زیاد کباب کنید. گوشتها رازیر و رو کرده ، به مدت ۲ دقیقه برای نیم پز شدن و به مدت ۴ دقیقه برای پختن کامل کباب کنید. به آن بوسیله نمک و فلفل طعم دهید. |
| 4. | استیک ماهی تن را به بشقاب سرو کردن گرم منتقل و دو برش باریک از ماهی کولی کره ای را روی هر استیک قرار دهید. آن را با گل جعفری و باریکه پوست پرتقال تزئین و فوراً سرو کنید. |
توصیه سر آشپز
اگر مایلید غذای شما تند و معطر باشد ، مقدار کمی فلفل خشک رابه ماهی کولی کره ای اضافه کنید.
دیدگاهتان را بنویسید