مواد لازم و ترکیبات

یک قاشق چایخوری زردچوبه
یک قاشق چایخوری نمک
یک کیلوگرم فیله ماهی، بدون پوست و خرد شده
۶ قاشق غذاخوری روغن ذرت
۴ عدد فلفل سبز
یک قاشق چایخوری زنجبیل تازه، ریز خرد شده
یک قاشق چایخوری سیر تازه، له شده
۲ عدد پیاز متوسط، ریز خرد شده
۲ عدد گوجه فرنگی، ریز خرد شده
۶ قاشق غدا خوری روغن خردل
۴۵۰ میلی لیتر / ¾ پیمانه آب
برگ گشنیز تازه، خرد شده برای تزیین غذا

راهنمای دستور پخت

1.در یک کاسه کوچک، زردچوبه و نمک را با هم مخلوط کنید.
2.مخلوط زردچوبه و نمک را روی تکه های ماهی بمالید.
3.روغن را در یک ماهیتابه گرم کنید و ماهی ها را تا هنگامیکه به رنگ طلایی کم رنگ درآیند، سرخ کنید. سپس آنها را از ماهیتابه بيرون بیاورید و کنار بگذارید.
4.فلفل سبز، زنجبیل، سیر، پیاز، گوجه فرنگی و روغن خردل را در هاون یا آسیاب برقی خرد کرده و بکوبید تا خمیر نرمی به دست آید.
5.خمیر حاصله را در یک ماهیتابه خشک و بدون روغن تا وقتی به رنگ طلایی تیره در بیاید، سرخ کنید.
6.ماهیتابه را از روی حرارت بردارید و ماهی های سرخ شده را به آرامی درون آن بچینید تا خرد نشوند.
7.ماهیتابه را دوباره روی اجاق قرار دهید. آب اضافه کنید و بدون درپوش روی حرارت متوسط به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه بپزید.
8.غذا را با گشنیز خرد شده تزیین کنید و سر میز بیاورید.

توصیه سرآشپز برای پخت ماهی بنگالی

در دشت های گرم و مرطوب شرقی که کشور بنگلادش را احاطه کرده، گیاه خردل رشد می کند که برای تهیه روغن و ادویه از آن استفاده می شود. به همین دلیل ماهی ها و مواد دریایی در بسیاری از غذاهای این منطقه دیده می شوند که اغلب با روغن خردل تهیه شده و عطر و طعم می گیرند.

دستور تهیه ماهی با آرتیشو را از اینجا ببینید.