توصیه سر آشپز ماهی با کره زنجبیلی
.برای طبخ ماهی به روش صحیح، ماهی را در برگ موز بپیچید. برگ موز را می توانید از سوپرمارکت ها تهیه کنید. این برگ ها خوراکی نیستند ولی عطر خوبی به ماهی می بخشند.
۴ عدد ماهی قزل آلا یا خال مخالی ۲۵۰ گرمی درسته، پاک کرده | |
۴ قاشق غذاخوری گشنیز تازه،خرد شده | |
۵ حبه سیر، کوبیده شده | |
۲ قاشق چایخوری پوست ریز رنده شده لیمو | |
۲ قاشق چایخوری روغن نباتی | |
برگ درخت موز برای پیچیدن (دلخواه) | |
۹۰ گرم/۶ قاشق غذاخوری کره | |
یک قاشق غذاخوری ریشه زنجبیل رنده شده | |
یک قاشق غذاخوری سویا سس رقیق | |
نمک و فلفل | |
برگ های ریز گشنیز و برش های لیمو برای تزیین |
1. | ماهی ها را شسته و خشک کنید. گشنیز، سیر و پوست رنده شده لیمو و نمک و فلفل را با هم مخلوط کرده و با قاشق داخل شکم ماهی را پر کنید. |
2. | کمی روغن را با قلم مو روی ماهی ها بمالید، خوب نمک و فلفل بزنید و هر کدام از ماهی ها را در فویل آلومینیومی دولایه بپیچید و سرو ته آن را کامل ببندید یا می توانید، از برگ موز برای پیچیدن ماهی استفاده نمایید. |
3. | ماهی ها را در سینی فر قرار داده و در فری که از قبل گرم کرده اید به مدت ۲۵ دقیقه بپزید تا گوشت ماهی نرم شده و به آسانی جدا شود. |
4. | در همین فاصله، کره را در قابلمه کوچکی آب کنید. زنجبیل را افزوده و خوب مخلوط کنید. |
5. | سویا سس رقیق را نیز به محتویات داخل قابلمه بیافزایید. |
6. | برای سرو، فویل را باز کرده، روی آن کره زنجبیلی بریزید و با گشنیز و برش های لیمو تزیین نمایید. |
توصیه سر آشپز ماهی با کره زنجبیلی
.برای طبخ ماهی به روش صحیح، ماهی را در برگ موز بپیچید. برگ موز را می توانید از سوپرمارکت ها تهیه کنید. این برگ ها خوراکی نیستند ولی عطر خوبی به ماهی می بخشند.
دیدگاهتان را بنویسید