توصیه سر آشپز ماهی با لیمو ترش
شما می توانید در این غذا از انواع ماهی های روغنی مثل قزل آلا، شاه ماهی و ساردین استفاده کنید. در صورت تمایل، از ماهی فروش بخواهید تا ماهی را برای شما تمیز کند.
۴ عدد ماهی خال خالی یا قزل آلای کوچک | |
¼ قاشق چایخوری پودر تخم گشنیز | |
¼ قاشق چایخوری پودر زیره | |
۴ برگ گشنیز تازه | |
۳ قاشق غذاخوری گشنیز تازه، خرد شده | |
یک عدد فلفل چیلی قرمز، دانه گرفته و خرد شده | |
پوست رنده شده و آب یک عدد لیمو ترش | |
۲ قاشق غذاخوری روغن آفتابگردان | |
نمک و فلفل به میزان لازم | |
یک عدد لیمو ترش، حلقه شده برای تزیین | |
فلفل چیلی به شکل گل تزیین شده (دلخواه) | |
برگ های سبز سالادی برای سرو |
1. | برای درست کردن فلفل چیلی به شکل گل، کافی است از انتهای دم فلفل روی آن برش های طولی باریکی ایجاد کنید، دانه های آن را بگیرید و سپس آنها را در آب یخ بگذارید تا پیچ بخورند. |
2. | ماهی ها را تمیز کرده و شکم آنها را خالی کنید، اگر مایل بودید سر آنها را جدا کنید. آنها را روی تخته خرد کن قرار دهید. |
3. | به بیرون و داخل شکم ماهی ها پودر گشنیز، زیره، نمک و فلفل بپاشید. یک قاشق چایخوری از گشنیز خرد شده را داخل شکم هر ماهی بریزید. |
4. | باقیمانده گشنیز خرد شده، فلفل چیلی، آب و رنده پوست یک عدد لیمو ترش و روغن آفتابگردان را در یک کاسه کوچک بریزید و خوب مخلوط کنید. سطح ماهی ها را با قلم مو به مخلوط فوق آغشته نمایید. |
5. | ماهی ها را در یک سینی یا توری لولادار مخصوص کباب کردن بگذارید. هر طرف آنها را روی ذغال داغ به مدت ۳ تا ۴ دقیقه کباب کنید. در طول کباب شدن ماهی ها، گاهی با قلم مو به آنها سس بمالید. آنها را داخل ظرف های جداگانه بچینید و با فلفل چیلی که به شکل گل تزیین شده و حلقه های لیمو تزیین کنید و با سالاد سرو نمایید. |
توصیه سر آشپز ماهی با لیمو ترش
شما می توانید در این غذا از انواع ماهی های روغنی مثل قزل آلا، شاه ماهی و ساردین استفاده کنید. در صورت تمایل، از ماهی فروش بخواهید تا ماهی را برای شما تمیز کند.
دیدگاهتان را بنویسید