مواد لازم و ترکیبات

۴ عدد ماهی خال خالی یا قزل آلای کوچک
¼ قاشق چایخوری پودر تخم گشنیز
¼ قاشق چایخوری پودر زیره
۴ برگ گشنیز تازه
۳ قاشق غذاخوری گشنیز تازه، خرد شده
یک عدد فلفل چیلی قرمز، دانه گرفته و خرد شده
پوست رنده شده و آب یک عدد لیمو ترش
۲ قاشق غذاخوری روغن آفتابگردان
نمک و فلفل به میزان لازم
یک عدد لیمو ترش، حلقه شده برای تزیین
فلفل چیلی به شکل گل تزیین شده (دلخواه)
برگ های سبز سالادی برای سرو

طرز تهیه

1.برای درست کردن فلفل چیلی به شکل گل، کافی است از انتهای دم فلفل روی آن برش های طولی باریکی ایجاد کنید، دانه های آن را بگیرید و سپس آنها را در آب یخ بگذارید تا پیچ بخورند.
2.ماهی ها را تمیز کرده و شکم آنها را خالی کنید، اگر مایل بودید سر آنها را جدا کنید. آنها را روی تخته خرد کن قرار دهید.
3.به بیرون و داخل شکم ماهی ها پودر گشنیز، زیره، نمک و فلفل بپاشید. یک قاشق چایخوری از گشنیز خرد شده را داخل شکم هر ماهی بریزید.
4.باقیمانده گشنیز خرد شده، فلفل چیلی، آب و رنده پوست یک عدد لیمو ترش و روغن آفتابگردان را در یک کاسه کوچک بریزید و خوب مخلوط کنید. سطح ماهی ها را با قلم مو به مخلوط فوق آغشته نمایید.
5.ماهی ها را در یک سینی یا توری لولادار مخصوص کباب کردن بگذارید. هر طرف آنها را روی ذغال داغ به مدت ۳ تا ۴ دقیقه کباب کنید. در طول کباب شدن ماهی ها، گاهی با قلم مو به آنها سس بمالید. آنها را داخل ظرف های جداگانه بچینید و با فلفل چیلی که به شکل گل تزیین شده و حلقه های لیمو تزیین کنید و با سالاد سرو نمایید.

ماهی با فلفل سیچوآن

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.