مواد لازم و ترکیبات

۹۰۰ گرم ماهی اسنَپر(Snapper)درسته، پاک کرده
۳ حبه سیر، کوبیده شده
۲ قاشق غذاخوری سس لوبیا سیاه
یک قاشق چایخوری آرد ذرت
۲ قاشق چایخوری روغن کنجد
۲ قاشق غذاخوری سویا سس رقیق
۲ قاشق غذاخوری شکر دانه ریز مرغوب
یک عدد تره فرنگی کوچک، رشته ای خرد شده
یک عدد فلفل دلمه ای قرمز کوچک، دانه گرفته و باریک خلال شده
تره فرنگی رشته ای خرد شده و برش های لیمو برای تزیین
برنج یا نودل پخته برای سرو

طرز تهیه

1.داخل شکم و روی پوست ماهی را با آب سرد بشویید و با دستمال کاغذی مخصوص آشپزخانه خشک کنید.
2.به کمک یک چاقوی تیز،چند برش مورب در هر دو طرف گوشت ماهی ایجاد کنید. سیر کوبیده را داخل شکم ماهی بمالید.
3.سس لوبیا سیاه، آرد ذرت، روغن کنجد، سویا سس رقیق و شکر رابا هم مخلوط کنید.
4.ماهی را در ظرف کم عمق نسوزی قراردهید و مخلوط سس را روی آن بریزید. تره فرنگی و خلال فلفل دلمه ای را روی ماهی بپاشید.
5.سپس ظرف ماهی را روی یک قابلمه بخارپز قرار دهید، روی آن را بپوشانید و به مدت ۱۰ دقیقه با بخار بپزید تا ماهی کاملاً مغز پخت شود.
6.ماهی را به دیس مخصوص پذیرایی منتقل کرده، با برش های لیمو و خلال های تره فرنگی تزیین کنید و همراه برنج یا نودل پخته سرو نمایید.

توصیه سر آشپز ماهی با سس لوبیا سیاه

برای اطمینان از پخت کامل ماهی، چاقوی تیزی را داخل ماهی فرو ببرید. اگر ماهی پخته باشد چاقو به آسانی وارد گوشت ماهی می شود.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.