مواد لازم و ترکیبات

۴ تکه استیک ماهی
یک عدد ساقه گیاه لیمو
یک عدد پیاز قرمز کوچک، خرد شده
۲ عدد فلفل چیلی قرمز تازه، دانه گرفته و خرد شده
۲ حبه سیر، خرد شده
یک قاشق چایخوری ریشه زنجبیل تازه، رنده شده
¼ قاشق چایخوری زردچوبه
۸ قاشق غذاخوری شیر نارگیل
۲ قاشق غذاخوری کره، نگینی خرد شده
۲ قاشق غذاخوری آب لیمو
نمک و فلفل به میزان لازم
نمک و فلفل به میزان لازم

طرز تهیه

1.ماهی ها را بشویید و آنها را با دستمال کاغذی مخصوص آشپزخانه خشک کنید.
2.برگ های خارجی ساقه لیمو را دور بریزید و بخش درونی آن را حلقه کنید.
3.ساقه لیمو، پیاز، سیر، فلفل چیلی، ریشه زنجبیل و زردچوبه را داخل مخلوط کن یا غذاساز بریزید و آنها را مخلوط کنید تا خرد شوند. نمک و فلفل را به آن اضافه کنید.
4.هنگامیکه مخلوط کن روشن است کره، شیر نارگیل و آب لیمو را نیز بیافزایید تا خوب مخلوط شوند.
5.ماهی ها را در یک ظرف کم عمق غیرفلزی جای دهید. مخلوط نارگیل را روی آن بریزید و ماهی ها را برگردانید تا سس کاملاً روی آنها را بپوشاند.
6.اگر توری کباب پز دارید، ماهی ها را در آن بگذارید. آنها را به مدت ۱۵ دقیقه یا تا زمانیکه کاملاً مغز پخت شوند روی ذغال داغ کباب کنید تا بپزند، یکبار آنها را برگردانید. می توانید ماهی ها را با تزیین فلفل چیلی قرمز در صورت تمایل، سرو نمایید.

توصیه سر آشپز ماهی ادویه دار به سبک اندونزی

با حذف کردن دانه های هر دو فلفل چیلی، طعم تند غذا بسیار کمتر می شود، می توانید با افزودن دانه های یک یا هر دو فلفل، غذایی تند و اسپایسی تهیه نمایید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.