توصیه سر آشپز مافین سیب زمینی
به جای سرو نان با کره ساده، آنها را با کره دارچینی میل کنید. برای تهیه کره دارچینی، ۶۰ گرم کره را با یک سرانگشت پودر دارچین مخلوط نمایید.
۱۷۵ گرم سیب زمینی، نگینی خرد شده | |
۷۵ گرم آرد بکینگ پودر دار | |
۲ قاشق غذاخوری شکر قهوه ای نرم | |
یک قاشق چایخوری بکینگ پودریک قاشق چایخوری بکینگ پودر | |
۱۲۵ گرم خمیر مایه | |
۴عدد تخم مرغ، زرده و سفیده از هم جدا شده |
1. | ۱۲عدد قالب یک نفره کیک مافین را کمی چرب کنید. |
2. | سیب زمینی های نگینی شده رادر یک قابلمه آب جوش به مدت ۱۰دقیقه بپزید تا نرم و ترد شوند. سپس آنها را آبکش کرده و خوب له کنید تا کاملاً صاف شوند. |
3. | آرد،شکر، بکینگ پودر، مخمر و زرده های تخم مرغ ها را به سیب زمینی بیافزایید و خوب مخلوط کنید. |
4. | در یک کاسه تمیز، سفیده های تخم مرغ را با همزن بزنید تا کاملاً پف کنند و سفت شود. سپس با قاشق فلزی آن را آرام به مخلوط سیب زمینی اضافه کنید تا کاملاً با آن ترکیب شود. |
5. | خمیر را داخل قالب های کیک بریزید. |
6. | نان ها را در فری که از قبل گرم شده، روی حرارت ۲۰۰ درجه سانتیگراد یا ۴۰۰ درجه فارنهایت و یا عدد ۶ فرهای گازی به مدت ۱۰دقیقه بپزید. سپس حرارت فر را به ۱۶۰ درجه سانتیگراد برسانید و نان ها رابه مدت ۷ تا ۱۰دقیقه یا تا زمانی که خوب پف کنند داخل فر قرار دهید. |
7. | نان ها را از قالب درآورید و داغ سرو نمایید. |
توصیه سر آشپز مافین سیب زمینی
به جای سرو نان با کره ساده، آنها را با کره دارچینی میل کنید. برای تهیه کره دارچینی، ۶۰ گرم کره را با یک سرانگشت پودر دارچین مخلوط نمایید.
دیدگاهتان را بنویسید