توصیه سر آشپز
به جای سرو مافین ها با کره ساده، آنها را با کره دارچینی میل کنید. برای تهیه کره ی دارچینی، ۶۰ گرم کره را با یک سرانگشت پر پودر دارچین مخلوط نمایید.
۱۷۵ گرم سیب زمینی، مکعبی خرد شده | |
۷۵ گرم آرد بکینگ پودردار | |
۲ قاشق غذاخوری شکر نرم قهوه ای | |
یک قاشق چایخوری بکینگ پودر | |
۱۲۵ گرم کشمش | |
۴ عدد تخم مرغ، سفیده و زرده از هم جدا شده |
1. | ۱۲عدد قالب یک نفره کیک مافین را کمی چرب کنید. |
2. | سیب زمینی های نگینی شده رادر یک قابلمه آب جوش به مدت ۱۰دقیقه بپزید تا نرم و ترد شوند. سپس آنها را آبکش کرده و خوب له کنید تا کاملاً صاف شوند. |
3. | آرد، شکر، بکینگ پودر و زرده ی تخم مرغ ها را به سیب زمینی بیافزایید و خوب مخلوط کنید. |
4. | در یک کاسه تمیز، سفیده های تخم مرغ را با همزن بزنید تا کاملاً پف کنند و سفت شوند. سپس با قاشق فلزی آن را به آرامی به مخلوط سیب زمینی اضافه کنید تا کاملاً با آن ترکیب شود. |
5. | خمیر را داخل قالب های کیک مافین بریزید. |
6. | مافین ها را در فری که از قبل روی حرارت ۲۰۰ درجه سانتیگراد یا ۴۰۰ درجه فارنهایت و یا عدد ۶ فرهای گازی گرم کرده اید، به مدت ۱۰دقیقه بپزید. سپس حرارت فر را به ۱۶۰ درجه سانتیگراد برسانید و کیک ها رابه مدت ۷ تا ۱۰دقیقه یا تا زمانیکه خوب پف کنند داخل فر قرار دهید. |
7. | مافین ها را از قالب درآورید و داغ سرو نمایید. |
توصیه سر آشپز
به جای سرو مافین ها با کره ساده، آنها را با کره دارچینی میل کنید. برای تهیه کره ی دارچینی، ۶۰ گرم کره را با یک سرانگشت پر پودر دارچین مخلوط نمایید.
دیدگاهتان را بنویسید