مواد لازم و ترکیبات

۱۷۵ گرم سیب زمینی، مکعبی خرد شده
۷۵ گرم آرد بکینگ پودردار
۲ قاشق غذاخوری شکر نرم قهوه ای
یک قاشق چایخوری بکینگ پودر
۱۲۵ گرم کشمش
۴ عدد تخم مرغ، سفیده و زرده از هم جدا شده

راهنمای دستور پخت

1.۱۲عدد قالب یک نفره کیک مافین را کمی چرب کنید.
2.سیب زمینی های نگینی شده رادر یک قابلمه آب جوش به مدت ۱۰دقیقه بپزید تا نرم و ترد شوند. سپس آنها را آبکش کرده و خوب له کنید تا کاملاً صاف شوند.
3.آرد، شکر، بکینگ پودر و زرده ی تخم مرغ ها را به سیب زمینی بیافزایید و خوب مخلوط کنید.
4.در یک کاسه تمیز، سفیده های تخم مرغ را با همزن بزنید تا کاملاً پف کنند و سفت شوند. سپس با قاشق فلزی آن را به آرامی به مخلوط سیب زمینی اضافه کنید تا کاملاً با آن ترکیب شود.
5.خمیر را داخل قالب های کیک مافین بریزید.
6.مافین ها را در فری که از قبل روی حرارت ۲۰۰ درجه سانتیگراد یا ۴۰۰ درجه فارنهایت و یا عدد ۶ فرهای گازی گرم کرده اید، به مدت ۱۰دقیقه بپزید. سپس حرارت فر را به ۱۶۰ درجه سانتیگراد برسانید و کیک ها رابه مدت ۷ تا ۱۰دقیقه یا تا زمانیکه خوب پف کنند داخل فر قرار دهید.
7.مافین ها را از قالب درآورید و داغ سرو نمایید.

توصیه سر آشپز

به جای سرو مافین ها با کره ساده، آنها را با کره دارچینی میل کنید. برای تهیه کره ی دارچینی، ۶۰ گرم کره را با یک سرانگشت پر پودر دارچین مخلوط نمایید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.