مواد اولیه لازم و ترکیبات

۱۴۰ گرم آرد سفید
یک قاشق غذاخوری بکینگ پودر
½ قاشق چایخوری جوش شیرین
½ قاشق چایخوری نمک
یک عدد تخم مرغ
۵۰ میلی لیتر عسل
۱۲۵ میلی لیتر شیر
۲ قاشق غذاخوری روغن افتابگردان
½ قاشق چایخوری اسانس بادام
۵۵ گرم برنج دانه گرد، پخته
۲تا ۳عدد بیسکویت بادامی آمارتی، درشت خرد شده
مواد لازم برای تهیه کره با طعم بادام :
۱۱۵ گرم کره، به دمای اتاق رسیده
یک قاشق غذاخوری عسل
½ قاشق چایخوری اسانس بادام
۱تا ۲ قاشق غذاخوری پنیر ماسکارپون

راهنمای پخت

1.آرد، بکینگ پودر، جوش شیرین و نمک را در کاسه بزرگی الک کنید و خوب با هم مخلوط کنید. وسط آرد را گود کنید.
2.در کاسه دیگری، تخم مرغ، عسل، شیر، روغن و اسانس بادام را با همزن برقی حدود ۲ دقیقه بزنید تا نرم شده و پف کنند.سپس به تدریج برنج را اضافه کنید و هم بزنید. با استفاده از یک چنگال، مخلوط را در گودی وسط آرد بریزید و بسیار آرام هم بزنید تا ترکیب شوند. هرگز آرد و مخلوط تخم مرغ و برنج را بیش از حد نزنید. ممکن است مخلوط کمی ناصاف و قلبمه باشد.
3.مایه کیک را در یک قالب ۱۲تایی مافین یا دو قالب ۶ تایی ریخته و روی هر کیک، بیسکویت خرد شده بپاشید. قالب ها را در فری که از قبل گرم شده روی حرارت ۲۰۰ درجه سانتیگراد یا ۴۰۰ درجه فارنهایت و یا عدد ۶ فرهای گازی، به مدت حدود ۱۵ دقیقه قرار دهید تا کیک ها پف کرده و طلایی رنگ شوند. اگر روی کیک را فشار دهید باید حالت ارتجاعی داشته و به شکل اول برگردد.
4.قالب ها را به مدت ۱ دقیقه روی یک سینی مشبک فلزی قرار دهید تا سرد شوند. سپس با دقت کیک ها را خارج کرده و بگذارید کمی خنک شوند.
5.برای تهیه کره با طعم بادام، کره و عسل را در کاسه ی کوچکی بزنید تا کرم مانند شوند. اسانس بادام و پنیر ماسکارپون را اضافه کرده و هم بزنید.آن را با قاشق داخل کاسه های مخصوص پذیرایی ریخته و گرم به همراه مافین برنج سرو نمایید.

توصیه سرآشپز در مافین برنج بادامی

برای جلوگیری از چسبیدن کیک به فنجان های قالب و همین طور شیار دار کردن مافین ها، داخل قالب، کاغذ روغنی شیرینی پزی شیاردار قرار دهید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.