توصیه سرآشپز ماسالای گوشت و سیب زمینی
برگ های اسفناج، خیلی سریع در طول مدت پخت پژمرده می شوند. اگر برگ ها ترد و تازه هستند همه آنها را به بقیه مواد اضافه کنید و بهتر است اسفناج های درشت تر را ابتدا خردکنید و بعداً به مواد بیافزایید.
۷۵۰ گرم گوشت ران کم چرب بره | |
۳ قاشق غذاخوری روغن حیوانی یا روغن | |
۵۰۰ گرم سیب زمینی، پوست کنده و به قطعات ۵/۲ سانتیمتری خردشده | |
یک عدد پیاز، پوست کنده،۴ قاچ شده و خرد شده | |
۲ حبه سیر، پوست کنده و له شده | |
۱۷۵ گرم قارچ، نازک حلقه شده | |
۲۸۳ گرم کنسرو سس کاری تیکا ماسالا | |
۳۰۰ میلی لیتر/ ½ پیمانه آب | |
۳ عدد گوجه فرنگی، نصف شده و نازک خرد شده | |
۱۲۵ گرم اسفناج، شسته شده و بدون ساقه | |
چند شاخه برگ ریز نعناع برای تزیین | |
نمک |
1. | گوشت را به قطعات ۵/۲ سانتیمتری خرد کنید. روغن را داخل یک ماهیتابه گرم کرده، گوشت را داخل آن بریزید و روی حرارت متوسط به مدت ۳ دقیقه تفت دهید تا خودش را بگیرد و به راحتی درون ماهیتابه جابه جا شوند. سپس آنها را از تابه خارج کنید. |
2. | سیب زمینی، پیاز، سیر و قارچ ها را داخل ماهیتابه بریزید و به مدت ۳ تا ۴ دقیقه خوب تفت دهید و مرتب هم بزنید. |
3. | سس کاری، آب و نمک را داخل ماهیتابه بریزید،نمک وفلفل ریخته و هم بزنید. درب ماهیتابه را ببندید و مواد را بسیار آرام به مدت یک ساعت بپزید تا مغز گوشت بپزد و نرم و ترد شود. گاهی آنها را هم بزنید. |
4. | گوجه فرنگی و اسفناج را به ماهیتابه بیافزایید، برگ ها را به سمت پایین فشار دهید و خوب هم بزنید. درب ظرف را ببندید و ۱۰ دقیقه دیگر آنها را بپزید تا نرم شوند. |
5. | غذا را داخل ظرف مخصوص پذیرایی بکشید و با چند برگ نعناع تزیین کرده و سرو نمایید. |
توصیه سرآشپز ماسالای گوشت و سیب زمینی
برگ های اسفناج، خیلی سریع در طول مدت پخت پژمرده می شوند. اگر برگ ها ترد و تازه هستند همه آنها را به بقیه مواد اضافه کنید و بهتر است اسفناج های درشت تر را ابتدا خردکنید و بعداً به مواد بیافزایید.
دیدگاهتان را بنویسید