مواد لازم و ترکیبات

۷۵۰ گرم گوشت ران کم چرب بره
۳ قاشق غذاخوری روغن حیوانی یا روغن
۵۰۰ گرم سیب زمینی، پوست کنده و به قطعات ۵/۲ سانتیمتری خردشده
یک عدد پیاز، پوست کنده،۴ قاچ شده و خرد شده
۲ حبه سیر، پوست کنده و له شده
۱۷۵ گرم قارچ، نازک حلقه شده
۲۸۳ گرم کنسرو سس کاری تیکا ماسالا
۳۰۰ میلی لیتر/ ½ پیمانه آب
۳ عدد گوجه فرنگی، نصف شده و نازک خرد شده
۱۲۵ گرم اسفناج، شسته شده و بدون ساقه
چند شاخه برگ ریز نعناع برای تزیین
نمک

طرز تهیه

1.گوشت را به قطعات ۵/۲ سانتیمتری خرد کنید. روغن را داخل یک ماهیتابه گرم کرده، گوشت را داخل آن بریزید و روی حرارت متوسط به مدت ۳ دقیقه تفت دهید تا خودش را بگیرد و به راحتی درون ماهیتابه جابه جا شوند. سپس آنها را از تابه خارج کنید.
2.سیب زمینی، پیاز، سیر و قارچ ها را داخل ماهیتابه بریزید و به مدت ۳ تا ۴ دقیقه خوب تفت دهید و مرتب هم بزنید.
3.سس کاری، آب و نمک را داخل ماهیتابه بریزید،نمک وفلفل ریخته و هم بزنید. درب ماهیتابه را ببندید و مواد را بسیار آرام به مدت یک ساعت بپزید تا مغز گوشت بپزد و نرم و ترد شود. گاهی آنها را هم بزنید.
4.گوجه فرنگی و اسفناج را به ماهیتابه بیافزایید، برگ ها را به سمت پایین فشار دهید و خوب هم بزنید. درب ظرف را ببندید و ۱۰ دقیقه دیگر آنها را بپزید تا نرم شوند.
5.غذا را داخل ظرف مخصوص پذیرایی بکشید و با چند برگ نعناع تزیین کرده و سرو نمایید.

توصیه سرآشپز ماسالای گوشت و سیب زمینی

برگ های اسفناج، خیلی سریع در طول مدت پخت پژمرده می شوند. اگر برگ ها ترد و تازه هستند همه آنها را به بقیه مواد اضافه کنید و بهتر است اسفناج های درشت تر را ابتدا خردکنید و بعداً به مواد بیافزایید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.