لینگوئینه با رازیانه
برای تهیه انواع بسته های اقتصادی مواد غذایی به فروشگاه باگسی من مراجعه کنید.
Click here to change this text
۶ عدد پیاز رازیانه | |
۱۵۰ میلی لیتر عصاره سبزیجات | |
۲ قاشق غذاخوری کره | |
۶ برش نازک ژامبون دودی، نگینی خرد شده | |
۶ عدد پیاز شالوت، چهار قاچ شده | |
۳قاشق غذاخوری آرد معمولی (ساده) | |
۱۰۰ میلی لیتر خامه پر چرب | |
۴۵۰ گرم پاستای لینگوئینه خشک ( پاستا به شکل نوارهای مسطح بلند ) | |
یک قاشق غذاخوری روغن زیتون | |
نمک و فلفل |
1. | ریشه های پیاز رازیانه را گرفته، آنها را پوست کنده و لایه بیرونی هر یک از آنها را نگه دارید. پیازهای رازیانه را چهار قاچ کرده و به همراه عصاره سبزیجات و لایه های بیرونی رازیانه که نگه داشته بودید، درون یک قابلمه بزرگ بریزید. |
2. | محتویات قابلمه را به جوش بیاورید. سپس حرارت را کم کرده و بگذارید مواد به مدت ۵ دقیقه قل بزنند. |
3. | با استفاده از یک کفگیر سوراخ دار، رازیانه ها را از قابلمه بیرون آورده، داخل ظرف بزرگی قرار دهید. لایه های بیرونی رازیانه را جدا کرده و دور بریزید. عصاره سبزیجات را دوباره بجوشانید و بگذارید حجم آن با جوشیدن نصف شود. سپس آن را کنار بگذارید. |
4. | کره را داخل یک ماهیتابه آب کنید.ژامبون و پیازهای شالوت را اضافه کرده و روی حرارت ملایم بگذارید. مخلوط را به مدت ۴دقیقه سرخ کرده و گهگاه هم بزنید. آرد، عصاره سبزیجات و خامه را اضافه کرده و با هم بپزید و به مدت ۳دقیقه یا تا زمانیکه سس یکدستی به دست بیاید، هم بزنید. به سس آماده شده، نمک و فلفل بزنید و آن را روی رازیانه ها بریزید. |
5. | قابلمه بزرگی محتوی آب و کمی نمک را جوش بیاورید. پاستا را همراه روغن زیتون به آن اضافه کرده بگذارید تا دوباره به جوش بیاید و به مدت ۸ تا ۱۰ دقیقه بپزد تا نرم شود ولی زیر دندان بیاید. پاستا را آبکش کرده و آن را داخل ظرف گود مخصوص فر بریزید. |
6. | رازیانه و سس را به پاستا اضافه نموده و ظرف را در فری که از قبل گرم شده روی حرارت ۱۸۰ درجه سانتیگراد یا ۳۵۰ درجه فارنهایت و یا عدد ۴ فرهای گازی به مدت ۲۰ دقیقه به آرامی بپزید و بلافاصله سرو نمایید. |
لینگوئینه با رازیانه
برای تهیه انواع بسته های اقتصادی مواد غذایی به فروشگاه باگسی من مراجعه کنید.
Click here to change this text
دیدگاهتان را بنویسید