مواد اولیه لازم و ترکیبات

۶ عدد پیاز رازیانه
۱۵۰ میلی لیتر عصاره سبزیجات
۲ قاشق غذاخوری کره
۶ برش نازک ژامبون دودی، نگینی خرد شده
۶ عدد پیاز شالوت، چهار قاچ شده
۳قاشق غذاخوری آرد معمولی (ساده)
۱۰۰ میلی لیتر خامه پر چرب
۴۵۰ گرم پاستای لینگوئینه خشک ( پاستا به شکل نوارهای مسطح بلند )
یک قاشق غذاخوری روغن زیتون
نمک و فلفل

راهنمای پخت

1.ریشه های پیاز رازیانه را گرفته، آنها را پوست کنده و لایه بیرونی هر یک از آنها را نگه دارید. پیازهای رازیانه را چهار قاچ کرده و به همراه عصاره سبزیجات و لایه های بیرونی رازیانه که نگه داشته بودید، درون یک قابلمه بزرگ بریزید.
2.محتویات قابلمه را به جوش بیاورید. سپس حرارت را کم کرده و بگذارید مواد به مدت ۵ دقیقه قل بزنند.
3.با استفاده از یک کفگیر سوراخ دار، رازیانه ها را از قابلمه بیرون آورده، داخل ظرف بزرگی قرار دهید. لایه های بیرونی رازیانه را جدا کرده و دور بریزید. عصاره سبزیجات را دوباره بجوشانید و بگذارید حجم آن با جوشیدن نصف شود. سپس آن را کنار بگذارید.
4.کره را داخل یک ماهیتابه آب کنید.ژامبون و پیازهای شالوت را اضافه کرده و روی حرارت ملایم بگذارید. مخلوط را به مدت ۴دقیقه سرخ کرده و گهگاه هم بزنید. آرد، عصاره سبزیجات و خامه را اضافه کرده و با هم بپزید و به مدت ۳دقیقه یا تا زمانیکه سس یکدستی به دست بیاید، هم بزنید. به سس آماده شده، نمک و فلفل بزنید و آن را روی رازیانه ها بریزید.
5.قابلمه بزرگی محتوی آب و کمی نمک را جوش بیاورید. پاستا را همراه روغن زیتون به آن اضافه کرده بگذارید تا دوباره به جوش بیاید و به مدت ۸ تا ۱۰ دقیقه بپزد تا نرم شود ولی زیر دندان بیاید. پاستا را آبکش کرده و آن را داخل ظرف گود مخصوص فر بریزید.
6.رازیانه و سس را به پاستا اضافه نموده و ظرف را در فری که از قبل گرم شده روی حرارت ۱۸۰ درجه سانتیگراد یا ۳۵۰ درجه فارنهایت و یا عدد ۴ فرهای گازی به مدت ۲۰ دقیقه به آرامی بپزید و بلافاصله سرو نمایید.

لینگوئینه با رازیانه

Click here to change this text

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.