مواد اولیه لازم و ترکیبات

یک عدد پیاز، خرد شده
۵ حبه سیر، خرد شده
۲۲۵ میلی لیتر عصاره مرغ یا سبزیجات
۲ قاشق غذاخوری روغن نباتی
۱۷۵ گرم برنج دانه بلند
۲۲۵ میلی لیتر آبی که از پخت لوبیا به دست آمده و حاوی مقداری لوبیا است.
½ قاشق چایخوری پودر زیره
نمک و فلفل
مواد لازم برای تزیین :
۳تا ۵ عدد پیازچه، باریک ورقه شده
۲ قاشق غذاخوری برگ گشنیز تازه، خرد شده

راهنمای پخت

1.پیاز،سیر و عصاره مرغ را داخل غذاساز ریخته و با هم مخلوط کنید تا به حالت سس غلیظی در آیند.
2.روغن را در یک ماهیتابه با کف دولایه حرارت دهید و برنج را در آن تفت دهید تا طلایی شود. مخلوط پیاز را با آبی که از پختن لوبیا سیاه (هر نوع دیگر لوبیا )به دست آمده، به برنج اضافه کنید. سپس زیره و به مقدار کافی نمک و فلفل داخل غذا بریزید.
3.درب ماهیتابه را ببندید و با حرارت متوسط به مدت ۱۰ دقیقه آن را بپزید تا برنج نرم شده و از آب لوبیا سیاه، رنگ بگیرد.
4.با چنگال برنج را زیر و رو کنید و دانه های آن را از هم جدا کنید و دوباره ۵ دقیقه درب ماهیتابه برنج را ببندید.غذا را با پیازچه ی ورقه شده و گشنیز خرد شده، تزیین کرده و سرو نمایید.

توصیه سرآشپزدر تهیه لوبیا سیاه پلو

می توانید از لوبیا چیتی یا نخود به جای لوبیا سیاه در پخت این غذا استفاده کنید. روش پخت یکسان است و می توانید غذا را با سس های تند و خوش طعم یا به همراه گوشت کباب شده سرو نمایید.

طرز تهیه لوبیا پلو ایرانی را از اینجا ببینید.

تهیه انواع حبوبات در بسته های موادغذایی باگسی من

[/cm

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.