توصیه سر آشپز لوبیا سبز با سس لوبیا سیاه
در صورت امکان از لوبیا سبز چینی که نرمتر است و درسته خورده میشود استفاده نمود که در فروشگاههای چینی قابل دسترس است.

| ۲۲۵ گرم لوبیا سبز، به قطعات درشت خرد شده | |
| ۴ عدد پیاز شالوت، حلقه شده | |
| ۱۰۰ گرم قارچ شیتاک، باریک ورقه شده | |
| یک حبه سیر، کوبیده شده | |
| یک عدد کاهو پیچ، رشته ای خرد شده | |
| یک قاشق چایخوری روغن فلفل چیلی | |
| ۲۵ گرم/ ۲ قاشق غذاخوری کره | |
| ۴ قاشق غذاخوری سس لوبیا سیاه |
| 1. | با استفاده از یک چاقوی تیز، لوبیا سبز باریک، پیاز شالوت و قارچ را خرد کرده، سیر را در هاون بکوبید و کاهو را رشته ای خرد کنید. |
| 2. | روغن فلفل چیلی و کره را در ماهیتابه وُک بزرگی که از قبل گرم شده، حرارت دهید. |
| 3. | لوبیا سبز، پیاز شالوت، سیر و قارچ را به ماهیتابه اضافه کرده و به مدت ۲ تا ۳ دقیقه تفت دهید. |
| 4. | کاهوی رشته ای خرد شده را به محتویات ماهیتابه افزوده و تفت دهید تا برگ های آن نرم و پژمرده شوند. |
| 5. | سس لوبیا سیاه را به مخلوط بیافزایید و آرام هم زده و حرارت دهید تا شروع به جوشیدن کند. |
| 6. | خوراک لوبیا سبز تفت داده با سس لوبیا سیاه را به دیس مخصوص پذیرایی منتقل کرده و بلافاصله سرو نمایید. |
توصیه سر آشپز لوبیا سبز با سس لوبیا سیاه
در صورت امکان از لوبیا سبز چینی که نرمتر است و درسته خورده میشود استفاده نمود که در فروشگاههای چینی قابل دسترس است.
دیدگاهتان را بنویسید