مواد لازم و ترکیبات

۲۲۵ گرم لوبیا سبز، به قطعات درشت خرد شده
۴ عدد پیاز شالوت، حلقه شده
۱۰۰ گرم قارچ شیتاک، باریک ورقه شده
یک حبه سیر، کوبیده شده
یک عدد کاهو پیچ، رشته ای خرد شده
یک قاشق چایخوری روغن فلفل چیلی
۲۵ گرم/ ۲ قاشق غذاخوری کره
۴ قاشق غذاخوری سس لوبیا سیاه

طرز تهیه

1.با استفاده از یک چاقوی تیز، لوبیا سبز باریک، پیاز شالوت و قارچ را خرد کرده، سیر را در هاون بکوبید و کاهو را رشته ای خرد کنید.
2.روغن فلفل چیلی و کره را در ماهیتابه وُک بزرگی که از قبل گرم شده، حرارت دهید.
3.لوبیا سبز، پیاز شالوت، سیر و قارچ را به ماهیتابه اضافه کرده و به مدت ۲ تا ۳ دقیقه تفت دهید.
4.کاهوی رشته ای خرد شده را به محتویات ماهیتابه افزوده و تفت دهید تا برگ های آن نرم و پژمرده شوند.
5.سس لوبیا سیاه را به مخلوط بیافزایید و آرام هم زده و حرارت دهید تا شروع به جوشیدن کند.
6.خوراک لوبیا سبز تفت داده با سس لوبیا سیاه را به دیس مخصوص پذیرایی منتقل کرده و بلافاصله سرو نمایید.

توصیه سر آشپز لوبیا سبز با سس لوبیا سیاه

در صورت امکان از لوبیا سبز چینی که نرمتر است و درسته خورده میشود استفاده نمود که در فروشگاههای چینی قابل دسترس است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.