مواد لازم و ترکیبات

۱ عدد پیاز
۲ حبه سیر
۴ پیمانه برنج
۳ پیمانه لوبیا سبز
۲ عدد گوجه فرنگی
۴۰۰ گرم گوشت چرخ کرده یا تکه ای ریز خرد شده
نمک،فلفل سیاه،زردچوبه،ادویه کاری و دارچین به مقدار لازم
۲ قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی

راهنمای دستور پخت

1.پیاز، سیر و گوجه ها را بصورت نگینی خرد میکنیم.در تابه ای روغن ریخته و پیاز و سیر را تفت میدهیم تا سبک شوند.
2.گوشت و ادویه ها را به تابه اضافه میکنیم و تفت میدهیم تا رنگ آن تغییر کند. سپس گوجه های خرد شده را اضافه میکنیم.
3.رب را به مواد ترکیب شده در تابه اضافه میکنیم تا سرخ شود و لوبیا سبزهای خرد و شسته شده را به تابه اضافه میکنیم و هم میزنیم تا کمی لوبیا ها نرم شوند. سپس تابه را از روی حرارت برمیداریم تا خنک شود.
4.در قابلمه ای که قصد دارید برنج را در آن دم کنید، 8 لیوان آب و مقداری نمک بریزید تا آب سریع به جوش بیاید، سپس برنج شسته شده را داخل قابلمه بریزید و اجازه دهید بجوشد تاحدی که دانه های برنج زیر دندان کمی سفت باشد، حال زمان آبکش کردن آن است، پس برنج را آبکشی میکنیم
5.در کف قابلمه روغن میریزیم و اگر تمایل داشتید سیب زمینی یا نان برای ته دیگ در روی روغن می گذاریم، کمی از برنج را میریزیم و روی آن مقداری از مواد لوبیا پلو و همینطور لایه لایه ادامه میدهیم،سپس در قابلمه را میگذاریم و ابتدا برای ۳الی۵ دقیقه با حرارت متوسط رو به بالا اجازه میدهیم تا پلو بخار کند حالا حرارت را کم میکنیم تا خوب لوبیا پلو دم بکشد. در مرحله پایانی که غذا آماده شد لوبیا پلو را خوب زیر و رو کنید و کمی روغن به پلو بزنید و مخلوط کنید سپس در دیس بکشید.

توصیه سرآشپز در تهیه لوبیاپلو

برای داشتن یک لوبیاپلوی خوش عطر و عالی ، حتما از ادویه های مخصوص لوبیاپلو و دارچین، به مقدار کافی استفاده نمایید. استفاده از گوجه در این غذا سلیقه ای می باشد.

دستور پخت پاته مرغ و لوبیای تند را از اینجا تهیه کنید.

 

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.