پاستا با دانه کاج و پنیر

| ۱۷۵ گرم اسپاگتی | |
| یک عدد بادمجان، از وسط دو نیم شده و ورقه شده | |
| یک عدد کدو، نگینی خرد شده | |
| یک عدد فلفل دلمه ای قرمز، بدون دانه و مورب برش خورده | |
| ۶ قاشق غذاخوری روغن زیتون | |
| ۲ حبه سیر، کوبیده | |
| ۴ قاشق غذاخوری کره یا مارگارین، آب شده | |
| یک قاشق غذاخوری خرده نان سفید خشک | |
| نمک و فلفل | |
| برگ های جعفری تازه برای تزیین |
| 1. | قابلمه بزرگی آب و کمی نمک را به جوش آورده و اسپاگتی را به مدت ۸ تا ۱۰ دقیقه بجوشانید. سپس آن را آبکش کرده و تا زمان نیاز، کناری قراردهید. |
| 2. | بادمجان، کدو و فلفل دلمه ای را با روغن و سیر مخلوط کرده و داخل سینی فر بریزید. |
| 3. | سبزیجات را در فری که از قبل گرم شده، زیر حرارت گریل فر به مدت ۱۰ دقیقه بپزید تا نرم شده و کمی نیمه سوخته شوند. سپس آنها را کنار گذاشته و گرم نگه دارید. |
| 4. | اسپاگتی پخته را داخل ۴ قالب کوچک پودینگ که به روغن آغشته شده اند، بریزید و با استفاده از ۲ چنگال آنها را به شکل آشیانه پرندگان در آورید. |
| 5. | هر لانه اسپاگتی را به کره آب شده یا مارگارین آغشته کنید و روی آن را خرده نان بپاشید. سپس آنها را در فری که از قبل گرم شده روی حرارت ۲۰۰ درجه سانتیگراد یا ۴۰۰ درجه فارنهایت و یا عدد ۶ فر های گازی به مدت ۱۵ دقیقه بپزید تا به رنگ طلایی روشن در آیند. اسپاگتی ها را از قالب ها بیرون آورده و در بشقاب های مخصوص پذیرایی بچینید. سبزیجات کبابی شده را میان لانه های اسپاگتی تقسیم کنید، ادویه بزنید و با برگ های جعفری تزیین کنید. |
دیدگاهتان را بنویسید