مواد لازم و ترکیبات

۱۷۵ گرم اسپاگتی
یک عدد بادمجان، از وسط دو نیم شده و ورقه شده
یک عدد کدو، نگینی خرد شده
یک عدد فلفل دلمه ای قرمز، بدون دانه و مورب برش خورده
۶ قاشق غذاخوری روغن زیتون
۲ حبه سیر، کوبیده
۴ قاشق غذاخوری کره یا مارگارین، آب شده
یک قاشق غذاخوری خرده نان سفید خشک
نمک و فلفل
برگ های جعفری تازه برای تزیین

طرز تهیه

1.قابلمه بزرگی آب و کمی نمک را به جوش آورده و اسپاگتی را به مدت ۸ تا ۱۰ دقیقه بجوشانید. سپس آن را آبکش کرده و تا زمان نیاز، کناری قراردهید.
2.بادمجان، کدو و فلفل دلمه ای را با روغن و سیر مخلوط کرده و داخل سینی فر بریزید.
3.سبزیجات را در فری که از قبل گرم شده، زیر حرارت گریل فر به مدت ۱۰ دقیقه بپزید تا نرم شده و کمی نیمه سوخته شوند. سپس آنها را کنار گذاشته و گرم نگه دارید.
4.اسپاگتی پخته را داخل ۴ قالب کوچک پودینگ که به روغن آغشته شده اند، بریزید و با استفاده از ۲ چنگال آنها را به شکل آشیانه پرندگان در آورید.
5.هر لانه اسپاگتی را به کره آب شده یا مارگارین آغشته کنید و روی آن را خرده نان بپاشید. سپس آنها را در فری که از قبل گرم شده روی حرارت ۲۰۰ درجه سانتیگراد یا ۴۰۰ درجه فارنهایت و یا عدد ۶ فر های گازی به مدت ۱۵ دقیقه بپزید تا به رنگ طلایی روشن در آیند. اسپاگتی ها را از قالب ها بیرون آورده و در بشقاب های مخصوص پذیرایی بچینید. سبزیجات کبابی شده را میان لانه های اسپاگتی تقسیم کنید، ادویه بزنید و با برگ های جعفری تزیین کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.