مواد اولیه لازم و ترکیبات

۳۵۰ گرم لازانیای تازه یا ۱۵۰ گرم لازانیای خشک ( حدود ۹ ورقه )
یک قاشق غذاخوری روغن زیتون
یک عدد پیاز قرمز، ریز خرد شده
یک حبه سیر، له شده
۱۰۰ گرم قارچ، پاک کرده و ورقه شده
۳۵۰ گرم سینه مرغ یا بوقلمون، به تکه های نامنظم خرد شده
۱۵۰ میلی لیتر آب انگور قرمز، رقیق شده با ۱۰۰ میلی لیتر آب
۲۵۰ گرم سس گوجه فرنگی پاساتا
یک قاشق چایخوری شکر
مواد لازم برای تهیه سس بشامل :
۵ قاشق غذاخوری کره
۶ قاشق غذاخوری آرد معمولی (ساده)
۶۰۰ میلی لیتر/ ۱پیمانه شیر
یک عدد تخم مرغ، زده شده
۷۵ گرم پنیر پارمزان، تازه رنده شده
نمک و فلفل

راهنمای پخت

1.لازانیا را طبق دستور العمل مندرج روی بسته آن بپزید. یک ظرف نسوز عمیق را به روغن آغشته کنید.
2.روغن را در یک ماهیتابه حرارت دهید. پیاز و سیر رابه آن اضافه کرده و به مدت ۳ تا ۴ دقیقه سرخ کنید. سپس قارچ ها و مرغ را داخل آن ریخته، خوب هم بزنید و به مدت ۴ دقیقه دیگر حرارت دهید تا گوشت مرغ یا بوقلمون، تیره و کمی برشته شود.
3.آب انگور رقیق شده را اضافه کرده و اجازه دهید مخلوط به جوش بیاید و به آرامی به مدت ۲ دقیقه قل بزند. سس گوجه فرنگی و شکر را در آن ریخته و به مدت ۳ تا ۵ دقیقه بپزید تا گوشت نرم و مغزپخت شود. سس باید غلظت داشته ولی بقدر کافی آبدار باشد.
4.برای تهیه سس بشامل، کره را در یک ماهیتابه آب کنید. آرد رابه آن افزوده و ۲ دقیقه حرارت دهید. سپس ماهیتابه را از روی اجاق بردارید و تدریجاً شیر را به آن اضافه کنید و کاملاً به هم بزنید تا به شکل سس در آید. دوباره ماهیتابه را روی حرارت قراردهید و مواد را بجوشانید و هم بزنید تا غلیظ شوند. آن را کنار بگذارید تا خنک شود سپس تخم مرغ را به همراه نیمی از پنیر درون آن ریخته و هم بزنید.
5.۳ورقه لازانیا را کف ظرف قراردهید و نیمی از مخلوط مرغ را روی آن پهن کنید. این عمل تکرار نمایید و روی لایه آخر لازانیا، مقداری سس بشامل ریخته و پنیر پارمزان بپاشید. ظرف را در فری که از قبل گرم شده روی حرارت ۱۹۰ درجه سانتیگراد یا ۳۷۵ درجه فارنهایت و یا عدد ۵ فرهای گازی به مدت ۳۰ دقیقه قرار دهید تا پخته و به رنگ طلایی در آید.

لازانیای مرغ و گوجه فرنگی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.