لازانیای مرغ و گوجه فرنگی

| ۳۵۰ گرم لازانیای تازه یا ۱۵۰ گرم لازانیای خشک ( حدود ۹ ورقه ) | |
| یک قاشق غذاخوری روغن زیتون | |
| یک عدد پیاز قرمز، ریز خرد شده | |
| یک حبه سیر، له شده | |
| ۱۰۰ گرم قارچ، پاک کرده و ورقه شده | |
| ۳۵۰ گرم سینه مرغ یا بوقلمون، به تکه های نامنظم خرد شده | |
| ۱۵۰ میلی لیتر آب انگور قرمز، رقیق شده با ۱۰۰ میلی لیتر آب | |
| ۲۵۰ گرم سس گوجه فرنگی پاساتا | |
| یک قاشق چایخوری شکر | |
| مواد لازم برای تهیه سس بشامل : | |
| ۵ قاشق غذاخوری کره | |
| ۶ قاشق غذاخوری آرد معمولی (ساده) | |
| ۶۰۰ میلی لیتر/ ۱پیمانه شیر | |
| یک عدد تخم مرغ، زده شده | |
| ۷۵ گرم پنیر پارمزان، تازه رنده شده | |
| نمک و فلفل |
| 1. | لازانیا را طبق دستور العمل مندرج روی بسته آن بپزید. یک ظرف نسوز عمیق را به روغن آغشته کنید. |
| 2. | روغن را در یک ماهیتابه حرارت دهید. پیاز و سیر رابه آن اضافه کرده و به مدت ۳ تا ۴ دقیقه سرخ کنید. سپس قارچ ها و مرغ را داخل آن ریخته، خوب هم بزنید و به مدت ۴ دقیقه دیگر حرارت دهید تا گوشت مرغ یا بوقلمون، تیره و کمی برشته شود. |
| 3. | آب انگور رقیق شده را اضافه کرده و اجازه دهید مخلوط به جوش بیاید و به آرامی به مدت ۲ دقیقه قل بزند. سس گوجه فرنگی و شکر را در آن ریخته و به مدت ۳ تا ۵ دقیقه بپزید تا گوشت نرم و مغزپخت شود. سس باید غلظت داشته ولی بقدر کافی آبدار باشد. |
| 4. | برای تهیه سس بشامل، کره را در یک ماهیتابه آب کنید. آرد رابه آن افزوده و ۲ دقیقه حرارت دهید. سپس ماهیتابه را از روی اجاق بردارید و تدریجاً شیر را به آن اضافه کنید و کاملاً به هم بزنید تا به شکل سس در آید. دوباره ماهیتابه را روی حرارت قراردهید و مواد را بجوشانید و هم بزنید تا غلیظ شوند. آن را کنار بگذارید تا خنک شود سپس تخم مرغ را به همراه نیمی از پنیر درون آن ریخته و هم بزنید. |
| 5. | ۳ورقه لازانیا را کف ظرف قراردهید و نیمی از مخلوط مرغ را روی آن پهن کنید. این عمل تکرار نمایید و روی لایه آخر لازانیا، مقداری سس بشامل ریخته و پنیر پارمزان بپاشید. ظرف را در فری که از قبل گرم شده روی حرارت ۱۹۰ درجه سانتیگراد یا ۳۷۵ درجه فارنهایت و یا عدد ۵ فرهای گازی به مدت ۳۰ دقیقه قرار دهید تا پخته و به رنگ طلایی در آید. |
دیدگاهتان را بنویسید