مواد اولیه لازم و ترکیبات

۳۵۰ گرم اسفناج، خرد شده (در صورت انجماد یخ زدایی و آبکش شود)
نصف قاشق چایخوری جوز هندی، آسیاب شده
۴۵۰ گرم گوشت مرغ پخته کم چرب بدون پوست، مکعبی خرد شده
۴ ورقه لازانیای خام
یک و نیم قاشق غذاخوری آرد ذرت
۴۲۵ میلی لیتر شیر بدون چربی
۷۰ گرم پنیر پارمزان تازه رنده شده
مواد لازم برای تهیه سس گوجه فرنگی :
۴۰۰ گرم گوجه فرنگی کنسروی، خرد شده
یک عدد پیاز، ریز خرد شده
یک حبه سیر، له شده
۱۵۰ میلی لیتر آب انگور سفید
۳ قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی
یک قاشق چایخوری اورگانوی خشک
نمک و فلفل
سالاد کاهو برای سرو

راهنمای پخت

1.فر را از قبل روی حرارت ۲۰۰ درجه سانتیگراد یا ۴۰۰ درجه فارنهایت و یا عدد ۶ فرهای گازی گرم کنید. جهت تهیه سس گوجه، گوجه فرنگی های خرد شده را در یک ماهیتابه ریخته و پیاز، سیر، آب، رب گوجه فرنگی و اورگانو را به آن اضافه کرده وبه خوبی هم بزنید. سپس آنها را به مدت ۲۰ دقیقه بجوشانید تا سس غلیظ شود. نمک و فلفل کافی بیافزایید.
2.اسفناج منجمدی که یخ آن بازشده است را دوباره آبکش کنید و آن را بر روی دستمال کاغذی مخصوص آشپزخانه قرار دهید تا مطمئن شوید تا جای ممکن آب اضافی آن گرفته شده است، سپس آن را کف ظرف نسوزی بگذارید و پودر جوز هندی را روی آن بپاشید و با نمک و فلفل، چاشنی آن را اندازه کنید.
3.قطعات مرغ مکعبی شکل را روی اسفناج گذاشته، سپس سس گوجه فرنگی را بریزید و ورقه های لازانیا را روی لایه سس گوجه فرنگی قرار دهید.
4.ابتدا کمی شیر روی آرد ذرت بریزید و آنها را ترکیب کنید تا به شکل یک خمیر در آیند. سپس بقیه شیر را در یک شیرجوش کوچک ریخته و خمیر به دست آمده را هم اضافه کنید و به مدت ۲ تا ۳ دقیقه آن را حرارت دهید و مرتب هم بزنید تا سس غلیظ شود.
5.سس سفید را روی لازانیاها بریزید. پنیر رنده شده را روی آن پاشیده و در فری که از قبل گرم شده به مدت ۲۵ دقیقه حرارت دهید تا به رنگ طلایی تیره درآید. این غذا را با سالاد کاهو سرو نمایید.

لازانیای مرغ و اسفناج

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.