توصیه سر آشپز لازانیای دریایی
برای تهیه سس سیب، یک عدد پیاز شالوت ریز خردشده را به جای تره فرنگی، ۳۰۰ میلی لیتر آب سیب به همراه ۳۰۰ میلی لیتر خامه پرچرب را جانشین شیر و یک قاشق چایخوری خردل را به جای عسل استفاده نمایید. جهت تهیه سس توسکانی (به جای سس ماهی) از پیاز رازیانه ریز شده به جای تره فرنگی استفاده کرده و عسل را حذف کنید.
دستور تهیه انواع کوکوی ایرانی را از اینجا تهیه کنید.
برای تهیه انواع بسته های اقتصادی مواد غذایی به فروشگاه باگسی من مراجعه کنید.
دیدگاهتان را بنویسید