مواد اولیه لازم و ترکیبات

۴۵۰ گرم ماهی هادوک (خالدار) دودی، فیله شده بدون پوست و ورقه شده
۱۱۵ گرم میگو
۱۱۵ گرم فیله ماهی سوف، بدون پوست و ورقه شده
آب یک عدد لیموترش
مواد لازم برای تهیه سس :
۴ قاشق غذاخوری کره
۳ عدد تره فرنگی، بسیار باریک خرد شده
۶۰گرم آرد معمولی (ساده)
حدود ۶۰۰ میلی لیتر/یک پیمانه شیر
۲ قاشق غذاخوری عسل بدون موم
۲۰۰ گرم پنیر موزارلا، رنده شده
۴۵۰ گرم لازانیای پخته شده
۶۰ گرم پنیر پارمزان تازه رنده شده
فلفل

راهنمای پخت

1.فیله ماهی خالدار، میگو و فیله ماهی سوف را در ظرف بزرگی قرارداده و چاشنی فلفل و آب لیمو به آنها بزنید. سپس روی ظرف را بپوشانید و آن را هنگام تهیه سس، کنار بگذارید.
2.کره را در قابلمه بزرگی آب کنید. تره فرنگی ها را به آن اضافه کرده و به مدت ۸ دقیقه آنها را بپزید و مرتب هم بزنید. سپس آرد را افزوده و با هم زدن مواد یک دقیقه دیگر به طبخ ادامه دهید. به تدریج شیر را اضافه کرده و هم بزنید تا سسی غلیظ به دست آید.
3.عسل و پنیر موزارلا را نیز اضافه کرده و برای ۳ دقیقه دیگر به پخت ادامه دهید. سپس قابلمه را از روی حرارت برداشته و ماهی ها و میگو را با سس داخل آن مخلوط کنید.
4.۴لایه هایی از سس ماهی به دست آمده و لازانیا را طوری یک در میان در ظرف نسوزی بچینید که آخرین لایه، سس ماهی باشد. سپس پنیر پارمزان را روی آن رنده کنید و در فری که از قبل گرم شده روی حرارت ۱۸۰ درجه سانتیگراد یا ۳۵۰ درجه فارنهایت و یا عدد ۴ فرهای گازی به مدت ۳۰ دقیقه بپزید و بلافاصله سرو نمایید.

توصیه سر آشپز لازانیای دریایی

برای تهیه سس سیب، یک عدد پیاز شالوت ریز خردشده را به جای تره فرنگی، ۳۰۰ میلی لیتر آب سیب به همراه ۳۰۰ میلی لیتر خامه پرچرب را جانشین شیر و یک قاشق چایخوری خردل را به جای عسل استفاده نمایید. جهت تهیه سس توسکانی (به جای سس ماهی) از پیاز رازیانه ریز شده به جای تره فرنگی استفاده کرده و عسل را حذف کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.