مواد لازم و ترکیبات

۱۱۵ گرم کره، بعلاوه مقداری اضافه برای چرب کردن
۲ حبه سیر، ریز خرد شده
۱۱۵ گرم پیاز شالوت
۲۲۵ گرم قارچ وحشی
۴۵۰ گرم اسفناج پخته، آبکش و ریز خرد شده
۲۲۵ گرم پنیر چدار رنده شده
¼ قاشق چایخوری جوز هندی تازه رنده شده
نمک و فلفل
یک قاشق چایخوری ریحان تازه خرد شده
۶۰ گرم آرد معمولی (ساده)
۶۰۰ میلی لیتر/ یک پیمانه شیر داغ
۶۰ گرم پنیر چشایِر رنده شده
۸ ورق لازانیای پخته شده

طرز تهیه

1.کف یک ظرف نیمه گود نسوز و بزرگ را با کمی کره چرب کنید.
2.نیمی از کره را درون ماهیتابه ای آب کنید. سیر، پیاز شالوت و قارچ را به کره اضافه کنید و روی حرارت کم به مدت ۳ دقیقه آنها را سرخ کنید. اسفناج، پنیر چدار، جوزهندی و ریحان بازل را هم درون ماهیتابه ریخته و هم بزنید. نمک و فلفل را برای مزه دار کردن غذا به مواد اضافه کنید. ظرف را از روی حرارت برداشته و کنار بگذارید.
3.باقیمانده کره را در ماهیتابه ای دیگر روی حرارت ملایم آب کنید. آرد را اضافه کرده و آنها را به مدت یک دقیقه تفت داده و هم بزنید. به تدریج شیر داغ را افزوده و دائماً مواد را هم بزنید تا مخلوط یکدستی حاصل شود، ۲۵ گرم از پنیر چشایر را به مخلوط به دست آمده اضافه کنید و به آن نمک و فلفل بزنید تا مزه دار شود.
4.نیمی از مخلوط قارچ و اسفناج را کف دیس نیمه گودی که قبلاً چرب کرده اید، پهن کنید. این مخلوط را با یک لایه لازانیا بپوشانید. لایه لازانیا را با نیمی از سس پنیر بپوشانید. این مراحل را تکرار کرده و باقیمانده پنیر چشایر را روی آخرین لایه لازانیا بپاشید.
5.لازانیا را در فر با حرارت ۲۰۰ درجه سانتیگراد یا ۴۰۰ درجه فارنهایت و یا عدد ۶ فرهای گازی به مدت ۳۰ دقیقه تا زمانیکه لایه رویی آن طلایی و برشته شود، بپزید. غذا را داغ سرو نمایید.

توصیه سرآشپز لازانیای اسفناج و قارچ

می توانید ۴ عدد فلفل دلمه ای را داخل فری که از قبل گرم شده کباب کنید. بهتر است روی حرارت ۲۰۰ درجه سانتیگراد یا ۴۰۰ درجه فارنهایت و یا عدد ۶ فرهای گازی به مدت ۲۰ دقیقه قرار دهید. فلفل ها را جایگزین اسفناج کنید. دقت کنید که قبل از استفاده پوست آن را زیر آب سرد جدا کرده، دانه های آن را دور بریزید و گوشت آن را خرد کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.