قزل آلا با ژامبون دودی

مقداری کره برای چرب کردن | |
۴ قطعه ۲۷۵ گرمی ماهی قزل آلا ، پاک شده | |
۱۲ عدد ماهی کولی کنسرو شده در روغن، آبکش شده و خرد شده | |
۲ عدد سیب ، بدون پوست و هسته، ورقه شده | |
۴ شاخه نعناع تازه | |
آب یک عدد لیمو | |
۱۲ برش ژامبون دودی | |
۴۵۰ گرم پاستا تالیاتله خشک ( نواری پهن ) | |
یک قاشق غذاخوری روغن زیتون | |
نمک و فلفل | |
مواد لازم برای تزیین : | |
۲ عدد سیب ، بدون هسته، ورقه شده | |
۴ برگ ریز و تازه نعناع تازه |
1. | کف ظرف نسوز گودی را با مقدار زیادی از کره چرب کنید و کنار بگذارید. |
2. | شکم هر یک از قزل آلاها را بازکرده و با آب نمک گرم شستشو دهید. |
3. | به هر یک از ماهی ها، نمک و فلفل بزنید. ماهی های کولی، سیب های برش داده شده و برگ های نعناع را میان شکم قزل آلاها تقسیم کنید و روی هر یک از آنها آب لیمو بپاشید. |
4. | روی قزل آلاها، به غیر از سر و دم آنها را با ۳ تکه از ژامبون دودی به صورت مارپیچ بپوشانید. |
5. | قزل آلاهای پرشده را طوری در سینی فر قرار دهید که سر و ته ژامبون ها در زیر هر ماهی قرار گیرد . آن را در فری که از قبل گرم شده روی حرارت ۲۰۰ درجه سانتیگراد یا ۴۰۰ درجه فارنهایت و یا عدد ۶ فرهای گازی بپزید. بعد از ۱۰ دقیقه ماهی ها را برگردانید و طرف دیگر آنها را طبخ نمایید. |
6. | در همین فاصله، قابلمه بزرگی از آب و کمی نمک را به جوش آورده، پاستا و روغن زیتون را به آن افزوده و به مدت ۱۲ دقیقه بپزید. سپس آن را آبکش نموده و در دیس گرم مخصوص پذیرایی بریزید. |
7. | قزل آلا ها را از فر بیرون آورده و روی پاستای نواری بچینید و آن را با باقیمانده برش های سیب و برگ های نعناع تازه تزیین کرده و سرو نمایید. |
دیدگاهتان را بنویسید