مواد لازم و ترکیبات

مقداری کره برای چرب کردن
۴ قطعه ۲۷۵ گرمی ماهی قزل آلا ، پاک شده
۱۲ عدد ماهی کولی کنسرو شده در روغن، آبکش شده و خرد شده
۲ عدد سیب ، بدون پوست و هسته، ورقه شده
۴ شاخه نعناع تازه
آب یک عدد لیمو
۱۲ برش ژامبون دودی
۴۵۰ گرم پاستا تالیاتله خشک ( نواری پهن )
یک قاشق غذاخوری روغن زیتون
نمک و فلفل
مواد لازم برای تزیین :
۲ عدد سیب ، بدون هسته، ورقه شده
۴ برگ ریز و تازه نعناع تازه

راهنمای دستور پخت

1.کف ظرف نسوز گودی را با مقدار زیادی از کره چرب کنید و کنار بگذارید.
2.شکم هر یک از قزل آلاها را بازکرده و با آب نمک گرم شستشو دهید.
3.به هر یک از ماهی ها، نمک و فلفل بزنید. ماهی های کولی، سیب های برش داده شده و برگ های نعناع را میان شکم قزل آلاها تقسیم کنید و روی هر یک از آنها آب لیمو بپاشید.
4.روی قزل آلاها، به غیر از سر و دم آنها را با ۳ تکه از ژامبون دودی به صورت مارپیچ بپوشانید.
5.قزل آلاهای پرشده را طوری در سینی فر قرار دهید که سر و ته ژامبون ها در زیر هر ماهی قرار گیرد . آن را در فری که از قبل گرم شده روی حرارت ۲۰۰ درجه سانتیگراد یا ۴۰۰ درجه فارنهایت و یا عدد ۶ فرهای گازی بپزید. بعد از ۱۰ دقیقه ماهی ها را برگردانید و طرف دیگر آنها را طبخ نمایید.
6.در همین فاصله، قابلمه بزرگی از آب و کمی نمک را به جوش آورده، پاستا و روغن زیتون را به آن افزوده و به مدت ۱۲ دقیقه بپزید. سپس آن را آبکش نموده و در دیس گرم مخصوص پذیرایی بریزید.
7.قزل آلا ها را از فر بیرون آورده و روی پاستای نواری بچینید و آن را با باقیمانده برش های سیب و برگ های نعناع تازه تزیین کرده و سرو نمایید.

قزل آلا با ژامبون دودی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.