توصیه سرآشپز قزل آلای پر شده با گردو و فندق
برای چاشنی: پرتقال و خردل، دو قاشق غذا خوری آب پرتقال ، یک قاشق غذاخوری سرکه، سه قاشق غذاخوری روغن زیتون ، نصف قاشق چایخوری خردل کاملا خرد شده و نمک و فلفل را برای طعم با هم مخلوط کنید .

| ۴ عدد قزل آلا ی متوسط ، پاک کرده و تمیز | |
| ۲ قاشق غذاخوری روغن آفتابگردان | |
| یک عدد پیاز کوچک ، کاملا خرد شده | |
| ۵۰ گر م مخلوط گردو و فندق بو داده و خرد شده | |
| پوست رنده شده یک عدد پرتقال | |
| دو قاشق غذاخوری آب پرتقال | |
| ۷۵گرم خرده نان تازه | |
| یک عدد تخم مرغ متوسط زده شده | |
| روغن برای آغشته کردن | |
| نمک و فلفل | |
| برشهای پرتقال ، برای تزئین | |
| سالاد پرتقال و سبزی شاهی برای سرو |
| 1. | درون و بیرون قزل آلا را با نمک و فلفل طعم دهید. |
| 2. | برای درست کردن پر کننده درون ماهی ، در یک تابه کوچک روغن را حرارت دهید و پیاز را تا وقتی نرم شود ، سرخ کنید .سپس آنرا از روی گاز برداشته و در یک ظرف ، با گردو و فندق خرد شده ، پوست پرتقال رنده شده ،آب پرتقال ، و خرده نانها بهم بزنید . فقط به مقدار کافی تخم مرغ زده شده اضافه کنید تا مواد دیگر را به هم بچسباند . |
| 3. | این پر کننده درون ماهی را به چهار قسمت مساوی تقسیم کرده و با قاشق درون بدن هر ماهی بگذارید . |
| 4. | ماهی را آزادانه با روغن آغشته کرده و رو ی زغال نیمه گرم به مدت ۱۰ دقیقه برای هر طرف کباب کنید و یکبار آنرا زیر و رو کنید. وقتی ماهی پخته است که بدنه آن سفید و محکم شده و پوست آن شروع به جمع شدن کند . |
| 5. | ماهی را به بشقابهای سرو کردن جداگانه منتقل و با برشهای پرتقال تزئین کنید . |
| 6. | قزل آلای پر شده را با سالاد سبزی شاهی و پرتقال که روی آن چاشنی پرتقال و خردل ریخته شده ، سرو کنید . |
توصیه سرآشپز قزل آلای پر شده با گردو و فندق
برای چاشنی: پرتقال و خردل، دو قاشق غذا خوری آب پرتقال ، یک قاشق غذاخوری سرکه، سه قاشق غذاخوری روغن زیتون ، نصف قاشق چایخوری خردل کاملا خرد شده و نمک و فلفل را برای طعم با هم مخلوط کنید .
دیدگاهتان را بنویسید