مواد لازم و ترکیبات

۴ عدد قزل آلا ی متوسط ، پاک کرده و تمیز
۲ قاشق غذاخوری روغن آفتابگردان
یک عدد پیاز کوچک ، کاملا خرد شده
۵۰ گر م مخلوط گردو و فندق بو داده و خرد شده
پوست رنده شده یک عدد پرتقال
دو قاشق غذاخوری آب پرتقال
۷۵گرم خرده نان تازه
یک عدد تخم مرغ متوسط زده شده
روغن برای آغشته کردن
نمک و فلفل
برشهای پرتقال ، برای تزئین
سالاد پرتقال و سبزی شاهی برای سرو

طرز تهیه

1.درون و بیرون قزل آلا را با نمک و فلفل طعم دهید.
2.برای درست کردن پر کننده درون ماهی ، در یک تابه کوچک روغن را حرارت دهید و پیاز را تا وقتی نرم شود ، سرخ کنید .سپس آنرا از روی گاز برداشته و در یک ظرف ، با گردو و فندق خرد شده ، پوست پرتقال رنده شده ،آب پرتقال ، و خرده نانها بهم بزنید . فقط به مقدار کافی تخم مرغ زده شده اضافه کنید تا مواد دیگر را به هم بچسباند .
3.این پر کننده درون ماهی را به چهار قسمت مساوی تقسیم کرده و با قاشق درون بدن هر ماهی بگذارید .
4.ماهی را آزادانه با روغن آغشته کرده و رو ی زغال نیمه گرم به مدت ۱۰ دقیقه برای هر طرف کباب کنید و یکبار آنرا زیر و رو کنید. وقتی ماهی پخته است که بدنه آن سفید و محکم شده و پوست آن شروع به جمع شدن کند .
5. ماهی را به بشقابهای سرو کردن جداگانه منتقل و با برشهای پرتقال تزئین کنید .
6.قزل آلای پر شده را با سالاد سبزی شاهی و پرتقال که روی آن چاشنی پرتقال و خردل ریخته شده ، سرو کنید .

 

توصیه سرآشپز قزل آلای پر شده با گردو و فندق

برای چاشنی: پرتقال و خردل، دو قاشق غذا خوری آب پرتقال ، یک قاشق غذاخوری سرکه، سه قاشق غذاخوری روغن زیتون ، نصف قاشق چایخوری خردل کاملا خرد شده و نمک و فلفل را برای طعم با هم مخلوط کنید .

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.