قاچ های سیب زمینی ایتالیایی

۲ عدد سیب زمینی بزرگ، پوست کنده | |
۴ عدد گوجه فرنگی رسیده بزرگ،بدون پوست و هسته | |
۱۵۰میلی لیتر/ ¼ پیمانه عصاره سبزیجات | |
۲ قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی | |
یک عدد فلفل دلمه ای زرد، باریک خلال شده | |
۱۲۵ گرم قارچ دکمه ای، چهار قاچ شده | |
یک قاشق غذاخوری ریحان بازل تازه خرد شده | |
۵۰ گرم پنیر، رنده شده | |
نمک و فلفل |
1. | هر سیب زمینی را به ۸ قاچ مساوی خرد کنید. سپس آنها را در یک قابلمه آب جوش به مدت ۱۵ دقیقه نیم پز کرده و آبکش نمایید.آنها را در یک ظرف پیرکس کم عمق بچینید. |
2. | گوجه فرنگی ها را خرد و روی سیب زمینی ها بریزید. عصاره سبزیجات و پوره گوجه فرنگی را در ظرفی هم زده و آن را روی سیب زمینی ها بریزید. |
3. | پس از آن خلال فلفل دلمه ای، قارچ و ریحان را روی بقیه مواد بریزید و نمک و فلفل بزنید. |
4. | پنیر رنده را روی مواد مخلوط شده بپاشید و غذا را روی حرارت ۱۹۰ درجه سانتیگراد یا ۳۷۵ درجه فارنهایت و یا عدد ۵ فرهای گازی به مدت ۱۵تا ۲۰ دقیقه داخل فر بپزید تا سطح روی آن طلایی پر رنگ شود وبلافاصله آن را سرو نمایید. |
دیدگاهتان را بنویسید