مواد لازم و ترکیبات

۲ عدد سیب زمینی بزرگ، پوست کنده
۴ عدد گوجه فرنگی رسیده بزرگ،بدون پوست و هسته
۱۵۰میلی لیتر/ ¼ پیمانه عصاره سبزیجات
۲ قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی
یک عدد فلفل دلمه ای زرد، باریک خلال شده
۱۲۵ گرم قارچ دکمه ای، چهار قاچ شده
یک قاشق غذاخوری ریحان بازل تازه خرد شده
۵۰ گرم پنیر، رنده شده
نمک و فلفل

طرز تهیه

1.هر سیب زمینی را به ۸ قاچ مساوی خرد کنید. سپس آنها را در یک قابلمه آب جوش به مدت ۱۵ دقیقه نیم پز کرده و آبکش نمایید.آنها را در یک ظرف پیرکس کم عمق بچینید.
2.گوجه فرنگی ها را خرد و روی سیب زمینی ها بریزید. عصاره سبزیجات و پوره گوجه فرنگی را در ظرفی هم زده و آن را روی سیب زمینی ها بریزید.
3.پس از آن خلال فلفل دلمه ای، قارچ و ریحان را روی بقیه مواد بریزید و نمک و فلفل بزنید.
4.پنیر رنده را روی مواد مخلوط شده بپاشید و غذا را روی حرارت ۱۹۰ درجه سانتیگراد یا ۳۷۵ درجه فارنهایت و یا عدد ۵ فرهای گازی به مدت ۱۵تا ۲۰ دقیقه داخل فر بپزید تا سطح روی آن طلایی پر رنگ شود وبلافاصله آن را سرو نمایید.

قاچ های سیب زمینی ایتالیایی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.