توصیه سر آشپز قارچ زنجبیلی
شما براساس ذائقه خودتان می توانید از انواع قارچ در این غذا استفاده کنید. به عنوان مثال برای تنوع می توانید از مخلوط صدف خوراکی و قارچ شیتاک استفاده کنید یا حتی قارچ پرورشی دکمه ای را در این غذا بریزید.
۲ قاشق غذاخوری روغن نباتی | |
۳ حبه سیر، له شده | |
یک قاشق غذاخوری خمیر کاری قرمز تایلندی | |
½ قاشق چایخوری زردچوبه | |
۴۲۵ گرم کنسرو قارچ چینی، آبکش و نصف شده | |
۲ سانتیمتر ریشه زنجبیل تازه، باریک خرد شده | |
۱۰۰ میلی لیتر شیر نارگیل | |
۴۰ گرم قارچ چینی سیاه خشک ( این قارچ باید در آب خیس خورده، آبکش شده و حلقه شده ) | |
یک قاشق غذاخوری آب لیمو | |
یک قاشق چایخوری سویا سس رقیق | |
۲ قاشق چایخوری شکر | |
½ قاشق چایخوری نمک | |
۸ عدد گوجه فرنگی ریز (گیلاسی)، نصف شده | |
۲۰۰ گرم پنیر سویا (توفو)، مکعبی خرد شده | |
چند برگ گشنیز برای تزیین | |
برنج معطر پخته برای سرو |
1. | روغن را گرم کنید و سیر را یک دقیقه در آن تفت دهید و هم بزنید. خمیر کاری و زردچوبه را اضافه کنید و ۳۰ ثانیه دیگر به تفت دادن ادامه دهید. |
2. | قارچ ها و زنجبیل را بیافزایید و به مدت ۲ دقیقه تفت دهید و هم بزنید. شیر نارگیل را داخل بقیه مواد بریزید و بگذارید به جوش بیاید. قارچ سیاه، آب لیمو، سویا سس، شکر و نمک را اضافه کنید. حرارت دهید تا کاملاً گرم شوند. |
3. | توفو و گوجه فرنگی را به ماهیتابه اضافه کنید و به آرامی هم بزنید تا گرم شوند. |
4. | گشنیز را روی غذا بپاشید و آن را گرم همراه با برنج سرو نمایید. |
توصیه سر آشپز قارچ زنجبیلی
شما براساس ذائقه خودتان می توانید از انواع قارچ در این غذا استفاده کنید. به عنوان مثال برای تنوع می توانید از مخلوط صدف خوراکی و قارچ شیتاک استفاده کنید یا حتی قارچ پرورشی دکمه ای را در این غذا بریزید.
دیدگاهتان را بنویسید