مواد لازم و ترکیبات

۲ قاشق غذاخوری روغن نباتی
۳ حبه سیر، له شده
یک قاشق غذاخوری خمیر کاری قرمز تایلندی
½ قاشق چایخوری زردچوبه
۴۲۵ گرم کنسرو قارچ چینی، آبکش و نصف شده
۲ سانتیمتر ریشه زنجبیل تازه، باریک خرد شده
۱۰۰ میلی لیتر شیر نارگیل
۴۰ گرم قارچ چینی سیاه خشک ( این قارچ باید در آب خیس خورده، آبکش شده و حلقه شده )
یک قاشق غذاخوری آب لیمو
یک قاشق چایخوری سویا سس رقیق
۲ قاشق چایخوری شکر
½ قاشق چایخوری نمک
۸ عدد گوجه فرنگی ریز (گیلاسی)، نصف شده
۲۰۰ گرم پنیر سویا (توفو)، مکعبی خرد شده
چند برگ گشنیز برای تزیین
برنج معطر پخته برای سرو

طرز تهیه

1.روغن را گرم کنید و سیر را یک دقیقه در آن تفت دهید و هم بزنید. خمیر کاری و زردچوبه را اضافه کنید و ۳۰ ثانیه دیگر به تفت دادن ادامه دهید.
2.قارچ ها و زنجبیل را بیافزایید و به مدت ۲ دقیقه تفت دهید و هم بزنید. شیر نارگیل را داخل بقیه مواد بریزید و بگذارید به جوش بیاید. قارچ سیاه، آب لیمو، سویا سس، شکر و نمک را اضافه کنید. حرارت دهید تا کاملاً گرم شوند.
3.توفو و گوجه فرنگی را به ماهیتابه اضافه کنید و به آرامی هم بزنید تا گرم شوند.
4.گشنیز را روی غذا بپاشید و آن را گرم همراه با برنج سرو نمایید.

توصیه سر آشپز قارچ زنجبیلی

شما براساس ذائقه خودتان می توانید از انواع قارچ در این غذا استفاده کنید. به عنوان مثال برای تنوع می توانید از مخلوط صدف خوراکی و قارچ شیتاک استفاده کنید یا حتی قارچ پرورشی دکمه ای را در این غذا بریزید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.