مواد لازم و ترکیبات

۲ قاشق غذاخوری روغن بادام زمینی
۲ حبه سیر، له شده
۳عدد پیازچه، خرد شده
۳۰۰ گرم قارچ دکمه ای
۲ عدد قارچ چتری، ورقه شده
۱۲۵ گرم قارچ صدفی
یک قاشق چایخوری سس فلفل چیلی
یک قاشق غذاخوری سویا سس غلیظ
یک قاشق غذاخوری سس هویسِن (مخصوص خوراک دریایی)
½ قاشق چایخوری پودر فلفل سیچوآن
یک قاشق غذاخوری شکر قهوه ای
یک قاشق چایخوری روغن کنجد
جعفری خرد شده برای تزیین

طرز تهیه

1.روغن بادام را درون یک وُک یا ماهیتابه بزرگ از قبل گرم شده، حرارت دهید تا از روی آن کمی دود بلند شود.
2.حرارت را کم کنید، سیر و پیازچه را به آن اضافه کرده و ۳۰ ثانیه تفت دهید.
3.انواع قارچ ها را همراه سس چیلی، سویا سس غلیظ، سس خوراک دریایی، فلفل سیچوان و شکر قهوه ای به وُک اضافه کرده و به مدت ۴ تا ۵ دقیقه به سبک شرقی تفت دهید تا قارچ ها کاملاً مغز پخت شوند. مرتب غذا را هم بزنید تا ته نگیرد.
4.روغن کنجد را روی مواد بپاشید و غذای آماده شده را داخل دیس مخصوص پذیرایی گرم ریخته، بلافاصله پس از تزیین با جعفری خرد شده، سرو نمایید.

توصیه سرآشپز قارچ اسپایسی

اگر قارچ چینی خشک، در دسترس دارید، مقدار کمی از آن را برای طعم بهتر به غذا اضافه نمایید. از قارچ وحشی هم به وفور در این غذا استفاده می شود. این نوع قارچ را قبل از مصرف، زیر آب بشویید، آنگاه به مدت ۲۰ دقیقه در آب گرم بخیسانید و مجدداً قبل از مصرف بشویید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.