مواد لازم و ترکیبات

۱۷۵ گرم هویج
۲ قاشق غذاخوری روغن نباتی
یک عدد پیاز قرمز , حلقه ای خرد شده
یک عدد فلفل دلمه ای قرمز، دانه گرفته و خلال شده
یک عدد فلفل دلمه ای سبز، دانه گرفته و خلال شده
یک عدد انبه رسیده
۴۵۰ گرم فیله ماهی، بدون استخوان
یک قاشق چایخوری آرد ذرت
یک قاشق غذاخوری سویا سس
۱۰۰ میلی لیتر آبمیوه گرمسیری
یک قاشق غذاخوری آب لیمو
یک قاشق غذاخوری گشنیز تازه برای تزیین

طرز تهیه

1.تکه های ماهی را در چند مرحله، به مخلوط آرد و زنجبیل اضافه کنید و هم بزنید تا همه طرف ماهی ها را کاملاً بپوشاند.
2.روغن بادام زمینی رادرون یک وُک یا ماهیتابه بزرگ از قبل گرم شده، حرارت دهید و روغن را با چرخاندن در ماهیتابه کاملاً داغ نمایید.
3.ریشه زنجبیل و تره فرنگی را به وُک اضافه کرده و به مدت یک دقیقه به سبک شرقی تفت دهید.
4.تکه های ماهی آغشته به مخلوط آرد ذرت و زنجبیل را ۵ دقیقه دیگر تفت دهید تا طلایی شوند، آنها رامرتب هم بزنید تا به ماهیتابه نچسبند.
5.بقیه مواد غذایی را اضافه کرده و به مدت ۳ تا ۴ دقیقه بر روی حرارت کم بپزید تا ماهی ها مغز پخت شوند.
6.خوراک را داخل بشقاب مخصوص پذیرایی کشیده و بلافاصله سرو نمایید.

توصیه سر آشپز فیله ماهی و انبه

می توانید از پاپایا به جای انبه استفاده نمایید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.