توصیه سر آشپز فیله ماهی و انبه
می توانید از پاپایا به جای انبه استفاده نمایید.

| ۱۷۵ گرم هویج | |
| ۲ قاشق غذاخوری روغن نباتی | |
| یک عدد پیاز قرمز , حلقه ای خرد شده | |
| یک عدد فلفل دلمه ای قرمز، دانه گرفته و خلال شده | |
| یک عدد فلفل دلمه ای سبز، دانه گرفته و خلال شده | |
| یک عدد انبه رسیده | |
| ۴۵۰ گرم فیله ماهی، بدون استخوان | |
| یک قاشق چایخوری آرد ذرت | |
| یک قاشق غذاخوری سویا سس | |
| ۱۰۰ میلی لیتر آبمیوه گرمسیری | |
| یک قاشق غذاخوری آب لیمو | |
| یک قاشق غذاخوری گشنیز تازه برای تزیین |
| 1. | تکه های ماهی را در چند مرحله، به مخلوط آرد و زنجبیل اضافه کنید و هم بزنید تا همه طرف ماهی ها را کاملاً بپوشاند. |
| 2. | روغن بادام زمینی رادرون یک وُک یا ماهیتابه بزرگ از قبل گرم شده، حرارت دهید و روغن را با چرخاندن در ماهیتابه کاملاً داغ نمایید. |
| 3. | ریشه زنجبیل و تره فرنگی را به وُک اضافه کرده و به مدت یک دقیقه به سبک شرقی تفت دهید. |
| 4. | تکه های ماهی آغشته به مخلوط آرد ذرت و زنجبیل را ۵ دقیقه دیگر تفت دهید تا طلایی شوند، آنها رامرتب هم بزنید تا به ماهیتابه نچسبند. |
| 5. | بقیه مواد غذایی را اضافه کرده و به مدت ۳ تا ۴ دقیقه بر روی حرارت کم بپزید تا ماهی ها مغز پخت شوند. |
| 6. | خوراک را داخل بشقاب مخصوص پذیرایی کشیده و بلافاصله سرو نمایید. |
توصیه سر آشپز فیله ماهی و انبه
می توانید از پاپایا به جای انبه استفاده نمایید.
دیدگاهتان را بنویسید