مواد لازم و ترکیبات

۲ قاشق غذاخوری روغن نباتی
یک عدد هویج، رنده شده
۵ عدد تخم مرغ، زده شده
۲۲۵ گرم میگوی ریز خام، پوست گرفته
یک قاشق غذاخوری سویا سس رقیق
کمی پودر پنج ادویه چینی
۲ عدد پیازچه، خرد شده
۲ قاشق چایخوری دانه کنجد
یک قاشق چایخوری روغن کنجد

طرز تهیه

1.روغن نباتی را داخل یک ماهیتابه یا وُک از قبل گرم شده، حرارت دهید. روغن را در ماهیتابه بچرخانید تا کاملاً داغ شود.
2.هویج رنده شده را در روغن ریخته و به مدت ۱ تا ۲ دقیقه تفت دهید.
3.هویج تفت داده شده را یک طرف ماهیتابه یا وُک جمع کنید و تخم مرغ های زده شده را به آنها بیافزایید. مواد را به آرامی هم زده و به مدت ۱ تا ۲ دقیقه بپزید.
4.میگو، سویا سس رقیق و پودر پنج ادویه را به مخلوط داخل ماهیتابه افزوده و به مدت ۲ تا ۳ دقیقه تفت دهید تا رنگ میگوها تغییر کرده وآب مواد خشک شود.
5.خوراک فویانگ میگو را به بشقاب مخصوص پذیرایی منتقل کنید و پیازچه، دانه کنجد و روغن کنجد را روی آن بپاشید. سپس غذا را بلافاصله سرو نمایید.

توصیه سر آشپز فویانگ میگو

اگر فقط میگوی پخته در دسترس دارید، آنها را کمی قبل از پایان پخت به غذا اضافه کنید، اما اطمینان حاصل نمایید که به طور کامل با مواد فویانگ ترکیب شوند. میگوهای پخته نیاز کمی به حرارت دارند. طبخ زیاد از حد میگو باعث می شود، آنها طعم خود را از دست بدهد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.