مواد لازم و ترکیبات

۱۷۵ گرم فیله سینه مرغ، بدون پوست
½ قاشق چایخوری نمک
کمی فلفل
یک قاشق غذاخوری آرد ذرت
یک قاشق چایخوری آب یا سرکه
۳ عدد تخم مرغ
½ قاشق چایخوری پیازچه، ریز خرد شده
۳ قاشق غذاخوری روغن نباتی
۱۲۵ گرم نخود سبز
یک قاشق چایخوری سویا سس رقیق
یک قاشق چایخوری سویا سس رقیق
چند قطره روغن کنجد

طرز تهیه

1.به کمک یک ساطور، مرغ ها را در جهت بافت آنها به نازکی کاغذ خرد کنید. برش های مرغ را در ظرف نیمه گودی بریزید.
2.در کاسه کوچکی، ½ قاشق چایخوری نمک، فلفل، آرد ذرت و آب یا سرکه را با هم مخلوط کنید.
3.مخلوط را روی برش های مرغ در ظرف بریزید و آنها را زیر و رو کنید تا کاملاً به مواد آغشته شوند.
4.تخم مرغ ها را با کمی نمک و پیازچه های خرد شده در کاسه کوچکی با همزن بزنید.
5.روغن نباتی را در ماهیتابه وُک از قبل گرم شده، حرارت دهید و برش های مرغ را حدود یک دقیقه در آن تفت دهید و دقت کنید به هم نچسبند.
6.تخم مرغ زده شده را روی مرغ ها ریخته، آرام هم بزنید تا تخم مرغ ها سفت شده وخود را بگیرند. آنها را خیلی سریع هم نزنید چون مواد از هم جدا شده و تخم مرغ ها از تکه های مرغ سوا می شوند. روغن را از ته ماهیتابه هم بزنید تا مواد به روی وُک بیایند.
7.نخود سبز، سویا سس رقیق و نمک را اضافه کنید و مواد را خوب با هم ترکیب کنید. غذا را به دیس گرم مخصوص پذیرایی منتقل کرده و چند قطره روغن کنجد روی آن بپاشید و سرو نمایید.

توصیه سرآشپز فویانگ مرغ

می توانید از فیله مرغ آغشته به آرد و تخم مرغ، به جای سینه مرغ در این غذا استفاده کنید، آنها به همان اندازه نرم هستند و نیازی به ورقه و خرد کردن ندارند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.