مواد لازم و ترکیبات

دو عدد فلفل دلمه ای قرمز
دو عدد فلفل زرد (دلمه ای)
دو عدد فلفل دلمه ای سبز
دو عدد فلفل قرمز ،کاملا خرد شده و بدون دانه
یک ساقه گیاه لیمو ، کاملا ریز ریز شده
چهار قاشق غذاخوری آبلیمو
دو قاشق غذاخوری شکر نخل خرما یا شکر
یک قاشق غذاخوری سس ماهی تائی

طرز تهیه

1.روی زغالهای داغ ،فلفل ها را کباب کنید یا روی گریل یا در یک فر گرم برشته کنید. گاهگاهی آنرا بچرخانید تا پوست آن نیم سوخته شود . بگذارید آرام آرام سرد شود . سپس پوست آنرا جدا کنید و هر فلفل را نصف کرده ، هسته و دانه های آنرا دور بریزید .
2.فلفل های پوست کنده را درشت درشت قاچ کرده و به یک کاسه بزرگ برای مخلوط کردن منتقل کنید.
3.فلفل های قرمز، ساقه لیمو ،آبلیمو ،شکر و سس ماهی را در یک ظرف در دار قرار داده و خوب تکان دهید تا مواد درون آن مخلوط شوند .
4.چاشنی را بطور یکسان روی فلفل ها (تا گرم هستند) بریزید .بگذارید تا کاملاً سرد شود . با پلاستیک چسبناک روی آنرا پوشانده و حداقل یک ساعت قبل از سرو آنرا در یخچال بگذارید تا سرد شود. سپس آنرا به بشقاب سرو منتقل و سرو کنید .

فلفل دلمه کبابی اسپایسی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.