فلفل دلمه کبابی اسپایسی

دو عدد فلفل دلمه ای قرمز | |
دو عدد فلفل زرد (دلمه ای) | |
دو عدد فلفل دلمه ای سبز | |
دو عدد فلفل قرمز ،کاملا خرد شده و بدون دانه | |
یک ساقه گیاه لیمو ، کاملا ریز ریز شده | |
چهار قاشق غذاخوری آبلیمو | |
دو قاشق غذاخوری شکر نخل خرما یا شکر | |
یک قاشق غذاخوری سس ماهی تائی |
1. | روی زغالهای داغ ،فلفل ها را کباب کنید یا روی گریل یا در یک فر گرم برشته کنید. گاهگاهی آنرا بچرخانید تا پوست آن نیم سوخته شود . بگذارید آرام آرام سرد شود . سپس پوست آنرا جدا کنید و هر فلفل را نصف کرده ، هسته و دانه های آنرا دور بریزید . |
2. | فلفل های پوست کنده را درشت درشت قاچ کرده و به یک کاسه بزرگ برای مخلوط کردن منتقل کنید. |
3. | فلفل های قرمز، ساقه لیمو ،آبلیمو ،شکر و سس ماهی را در یک ظرف در دار قرار داده و خوب تکان دهید تا مواد درون آن مخلوط شوند . |
4. | چاشنی را بطور یکسان روی فلفل ها (تا گرم هستند) بریزید .بگذارید تا کاملاً سرد شود . با پلاستیک چسبناک روی آنرا پوشانده و حداقل یک ساعت قبل از سرو آنرا در یخچال بگذارید تا سرد شود. سپس آنرا به بشقاب سرو منتقل و سرو کنید . |
دیدگاهتان را بنویسید