مواد لازم و ترکیبات

۳۰۰ گرم نخود
۲ عدد متوسط پیاز
۳ حبه سیر
۵۰ گرم جعفری
۱ عدد سیب زمینی کوچک
۱ عدد متوسط لیمو ترش برای دورچین
روغن برای سرخ کردن به اندازه کافی
۱ قاشق چایخوری پودر زیره سبز یا سیاه
۱ قاشق چایخوری تخم گشنیز
نمک، فلفل سیاه و زردچوبه به اندازه کافی
۲ قاشق غذاخوری آرد نخودچی
۱ قاشق چایخوری ادویه فلافل

راهنمای دستور پخت

1.نخود را مدت زیادی ( ۲۴ تا ۴۸ ساعت ) در آب خیس کنید تا کاملا نرم شود و در این مدت چند بار آب نخودها را تعویض کنید.
2.پس از گذشت این مدت، که نخودها به خوبی خیس خوردند آن را به همراه سیر و پیاز دو مرتبه با چرخ گوشت یا دستگاه غذاساز، چرخ کنید. دو بار چرخ کردن، برای انسجام بیشتر فلافل و وا نرفتن آن در زمان سرخ کردن است.
3.جعفری را ساطوری و ریز خرد کنید و به همراه تخم مرغ به کاسه حاوی نخود چرخ شده اضافه کنید.
4.آرد نخودچی را کم کم به مواد اضافه کنید تا مایه فلافل خودش را بگیرد
5.تخم گشنیز را آسیاب کنید و با سایر ادویه ها به مایه فلافل اضافه نمایید.اگر به فلافل کنجدی علاقه مند هستید، در این مرحله یک قاشق غذاخوری کنجد اضافه نمایید.
6.در ظرفی گود روغن بریزید و بر روی حرارت ملایم قرار دهید.با قالب فلافل ، از مواد قالب بزنید یا به اندازه یک گردو از مواد بردارید و کمی در دست صافش کنید، و در روغن فراوان سرخ کنید. نکته مهم در سرخ کردن فلافل، حرارت ملایم است بطوری که اطراف فلافل ها نسوزند و خام هم نماند.

توصیه سر آشپز برای پخت فلافل نخود

میتوانید برای تنوع و لذت بیشتر از غذا، در مایه فلافل، کنجد اضافه نمایید.نکته مهم در سرخ کردن فلافل، حرارت ملایم است بطوری که اطراف فلافل ها نسوزند و خام هم نماند.

دستور تهیه غذاهای چینی را از اینجا ببینید. 

انواع حبوبات از جمله لپه و نخود در بسته های مواد غذایی باگسی من قابل تهیه است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.