مواد اولیه لازم و ترکیبات

۵ قاشق غذاخوری آرد برنج
مقداری نمک
۷۰۰ میلی لیتر / ¼ ۱ پیمانه شیر
۵ قاشق غذاخوری شکر دانه ریز
۸۵ گرم پودر بادام
یک قاشق غذاخوری گلاب
مواد لازم برای تزیین :
۲ قاشق غذاخوری مغز پسته خرد شده یا پرک بادام تفت داده شده
دانه انار (دلخواه)
گلبرگ گل رز، شسته (دلخواه)

راهنمای پخت

1.آرد برنج را در کاسه ای ریخته و کمی نمک به آن اضافه کنید. وسط آرد را گود کنید و ۵۰ میلی لیتر شیر را داخل آرد ریخته و با همزن بزنید تا خمیری باغلظت یکدست و شبیه ماست به دست آید.
2.باقیمانده شیر را در قابلمه چدنی بجوشانید، خمیر آرد برنج و شیر را به آن اضافه کرده و حرارت دهید، مرتباً هم بزنید تا مخلوط غلیظ شده و قُل بزند. حرارت را کم کرده و ۵ دقیقه به آرامی مخلوط را بجوشانید.
3.پودر بادام را با پودینگ مخلوط کرده و هم بزنید تا یکنواخت و غلیظ شود. سپس قابلمه را از روی حرارت بردارید تا کمی سرد شود. گلاب را اضافه کرده و اجازه دهید تا کاملاًخنک گردد، گاهی مواد را هم بزنید.
4.پودینگ را در ۶ فنجان بلور یا کاسه ی مخصوص پذیرایی بریزید و قبل از سرو، حداقل ۲ ساعت در یخچال قرار دهید تا سرد شوند.
5.بادام یا مغز پسته خرد شده را روی پودینگ پاشیده با دانه انار و گلبرگ گل رز (در صورت در دسترس بودن) تزیین کرده و سرو نمایید.

توصیه سرآشپز

اگر می خواهید بافت و فرم فرنی نرم تر و یکنواخت تر باشد، می توانید آن را بدون پودر بادام تهیه کنید. بدین منظور، طبق مراحل دستور پیش بروید و فقط پودر بادام را حذف نمایید و ۲ قاشق غذاخوری آرد ذرت را با آرد برنج مخلوط کرده و مقدار بیشتری شیر برای تهیه خمیر استفاده کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.