مواد اولیه لازم و ترکیبات

۲ قاشق غذاخوری کره
۲۰۰ میلی لیتر خامه پرچرب
۴۵۰ گرم فتوچینی تازه (پاستا به شکل نوار)
یک قاشق غذاخوری روغن زیتون
۹۰ گرم پنیر پارمزان تازه رنده شده بعلاوه مقداری برای سرو
مقداری جوزهندی تازه
نمک و فلفل
برگ های ریز و تازه جعفری برای تزیین

راهنمای پخت

1.کره را به همراه ۱۵۰میلی لیتر از خامه در یک قابلمه بزرگ ریخته مخلوط را روی حرارت متوسط به جوش بیاورید. سپس حرارت را کم کرده و به مدت یک و نیم دقیقه یا تا وقتی که خامه تا حدودی غلیظ شود به آهستگی حرارت دهید.
2.در همین فاصله، داخل یک قابلمه آب و کمی نمک را جوش بیاورید. پاستا فتوچینی و روغن زیتون را درون آن ریخته و به مدت ۲ تا ۳ دقیقه بپزید تا وقتیکه پاستا نرم شده ولی زیر دندان بیاید. سپس آن را آبکش نموده، به قابلمه برگردانید و روی آن سس خامه بریزید.
3.قابلمه را روی حرارت ملایم به آرامی تکان دهید و مواد را با قاشق چوبی هم بزنید تا سس و پاستا به خوبی با یکدیگر مخلوط شوند.
4.مابقی خامه، پنیر پارمزان و جوز هندی را به مخلوط درون قابلمه افزوده و به میزان کافی نمک و فلفل بیافزایید و در حالیکه مخلوط را حرارت می دهید کاملاً به هم بزنید.
5.مخلوط فتوچینی را به یک ظرف گرم مخصوص پذیرایی منتقل نموده و با برگ جعفری تازه تزیین نمایید. غذا را بلافاصله سرو نموده و پنیر پارمزان بیشتری روی هر ظرف رنده کنید.

توصیه سرآشپز فتوچینی با سس آلفردو

این غذای کلاسیک رومی معمولاً با افزودن نوارهای ژامبون و نخود تازه سرو می شود. در این صورت، در مرحله ۴ دستورالعمل، ۲۲۵ گرم نخود فرنگی پخته و همچنین ۱۷۵ گرم ژامبون خلال شده را به همراه پنیر پارمزان به غذا بیافزایید.

Click here to change this text

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.