مواد لازم و ترکیبات

۳ قاشق غذاخوری روغن زیتون
۲ قاشق چایخوری پودر فلفل چیلی
یک قاشق چایخوری پودر زیره سبز
کمی فلفل قرمز
یک حبه سیر، له شده
۹۰۰ گرم ماهی تن
یک عدد فلفل دلمه ای قرمز، دانه گرفته و باریک خلال شده
یک عدد فلفل دلمه ای زرد، دانه گرفته و باریک خلال شده
۲ عدد کدو، ریز خرد شده
یک قاشق غذاخوری آب لیمو سنگی
۳ قاشق غذاخوری گشنیز تازه، خرد شده
نمک و فلفل
۱۵۰ میلی لیتر خامه ترش برای سرو
یک عدد پیاز بزرگ، باریک خلال شده
۱۲ عدد نان ذرت نازک (مکزیکی)
مواد لازم برای تهیه سس گوآکامُل :
یک عدد آواکادو بزرگ
یک عدد گوجه فرنگی، پوست کنده، دانه گرفته وخرد شده
یک حبه سیر، له شده
سس تاباسکو
۲ قاشق غذاخوری آب لیموترش سنگی
نمک و فلفل
برای تهیه بسته های غذایی اقتصادی به باگسی من مراجعه نمایید برای آموزش املت هندی اینجا کلیک کنید  

طرز تهیه

1.روغن، پودر فلفل چیلی، زیره، فلفل قرمز و سیر را با هم مخلوط کنید. ماهی را خرد کرده و در این مایه به مدت یک تا دو ساعت بخوابانید.
2.ماهیتابه بزرگی را حرارت دهید. ماهی و مایه را در آن بریزید و هم بزنید و اجازه دهید به مدت ۲ دقیقه بپزد تا ماهی ها طلایی رنگ شوند. فلفل ها، کدو و پیاز را اضافه کرده و به مدت ۵ دقیقه بپزید تا سبزیجات شروع به نرم شدن کنند ولی زیر دندان سفت باشند.
3.در همین فاصله، نان ذرتی مکزیکی را در فر با حرارت ملایم یا ماکروویوگرم کنید.
4.برای تهیه سس گوآکامُل، آواکادو را پوره کنید و با گوجه فرنگی، سیر، سس تاباسکو، آب لیمو و نمک و فلفل مخلوط کنید.
5.آب لیمو، گشنیز و ادویه جات را به سبزیجات اضافه کرده و مخلوط نمایید. مقداری از این مخلوط را با قاشق روی نان ذرت (مکزیکی) گرم شده بریزید. سس گوآکامُل و یک قاشق خامه ترش را روی آن ریخته و نان را بپیچید.

برای تهیه بسته های غذایی اقتصادی به باگسی من مراجعه نمایید

برای آموزش املت هندی اینجا کلیک کنید

املت هندی باگسی من

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.