برای تهیه بسته های غذایی اقتصادی به باگسی من مراجعه نمایید
برای آموزش املت هندی اینجا کلیک کنید

| ۳ قاشق غذاخوری روغن زیتون | |
| ۲ قاشق چایخوری پودر فلفل چیلی | |
| یک قاشق چایخوری پودر زیره سبز | |
| کمی فلفل قرمز | |
| یک حبه سیر، له شده | |
| ۹۰۰ گرم ماهی تن | |
| یک عدد فلفل دلمه ای قرمز، دانه گرفته و باریک خلال شده | |
| یک عدد فلفل دلمه ای زرد، دانه گرفته و باریک خلال شده | |
| ۲ عدد کدو، ریز خرد شده | |
| یک قاشق غذاخوری آب لیمو سنگی | |
| ۳ قاشق غذاخوری گشنیز تازه، خرد شده | |
| نمک و فلفل | |
| ۱۵۰ میلی لیتر خامه ترش برای سرو | |
| یک عدد پیاز بزرگ، باریک خلال شده | |
| ۱۲ عدد نان ذرت نازک (مکزیکی) | |
| مواد لازم برای تهیه سس گوآکامُل : | |
| یک عدد آواکادو بزرگ | |
| یک عدد گوجه فرنگی، پوست کنده، دانه گرفته وخرد شده | |
| یک حبه سیر، له شده | |
| سس تاباسکو | |
| ۲ قاشق غذاخوری آب لیموترش سنگی | |
| نمک و فلفل |
| 1. | روغن، پودر فلفل چیلی، زیره، فلفل قرمز و سیر را با هم مخلوط کنید. ماهی را خرد کرده و در این مایه به مدت یک تا دو ساعت بخوابانید. |
| 2. | ماهیتابه بزرگی را حرارت دهید. ماهی و مایه را در آن بریزید و هم بزنید و اجازه دهید به مدت ۲ دقیقه بپزد تا ماهی ها طلایی رنگ شوند. فلفل ها، کدو و پیاز را اضافه کرده و به مدت ۵ دقیقه بپزید تا سبزیجات شروع به نرم شدن کنند ولی زیر دندان سفت باشند. |
| 3. | در همین فاصله، نان ذرتی مکزیکی را در فر با حرارت ملایم یا ماکروویوگرم کنید. |
| 4. | برای تهیه سس گوآکامُل، آواکادو را پوره کنید و با گوجه فرنگی، سیر، سس تاباسکو، آب لیمو و نمک و فلفل مخلوط کنید. |
| 5. | آب لیمو، گشنیز و ادویه جات را به سبزیجات اضافه کرده و مخلوط نمایید. مقداری از این مخلوط را با قاشق روی نان ذرت (مکزیکی) گرم شده بریزید. سس گوآکامُل و یک قاشق خامه ترش را روی آن ریخته و نان را بپیچید. |
دیدگاهتان را بنویسید