برای تهیه بسته های غذایی اقتصادی به باگسی من مراجعه نمایید
برای آموزش املت هندی اینجا کلیک کنید
۳ قاشق غذاخوری روغن زیتون | |
۲ قاشق چایخوری پودر فلفل چیلی | |
یک قاشق چایخوری پودر زیره سبز | |
کمی فلفل قرمز | |
یک حبه سیر، له شده | |
۹۰۰ گرم ماهی تن | |
یک عدد فلفل دلمه ای قرمز، دانه گرفته و باریک خلال شده | |
یک عدد فلفل دلمه ای زرد، دانه گرفته و باریک خلال شده | |
۲ عدد کدو، ریز خرد شده | |
یک قاشق غذاخوری آب لیمو سنگی | |
۳ قاشق غذاخوری گشنیز تازه، خرد شده | |
نمک و فلفل | |
۱۵۰ میلی لیتر خامه ترش برای سرو | |
یک عدد پیاز بزرگ، باریک خلال شده | |
۱۲ عدد نان ذرت نازک (مکزیکی) | |
مواد لازم برای تهیه سس گوآکامُل : | |
یک عدد آواکادو بزرگ | |
یک عدد گوجه فرنگی، پوست کنده، دانه گرفته وخرد شده | |
یک حبه سیر، له شده | |
سس تاباسکو | |
۲ قاشق غذاخوری آب لیموترش سنگی | |
نمک و فلفل |
1. | روغن، پودر فلفل چیلی، زیره، فلفل قرمز و سیر را با هم مخلوط کنید. ماهی را خرد کرده و در این مایه به مدت یک تا دو ساعت بخوابانید. |
2. | ماهیتابه بزرگی را حرارت دهید. ماهی و مایه را در آن بریزید و هم بزنید و اجازه دهید به مدت ۲ دقیقه بپزد تا ماهی ها طلایی رنگ شوند. فلفل ها، کدو و پیاز را اضافه کرده و به مدت ۵ دقیقه بپزید تا سبزیجات شروع به نرم شدن کنند ولی زیر دندان سفت باشند. |
3. | در همین فاصله، نان ذرتی مکزیکی را در فر با حرارت ملایم یا ماکروویوگرم کنید. |
4. | برای تهیه سس گوآکامُل، آواکادو را پوره کنید و با گوجه فرنگی، سیر، سس تاباسکو، آب لیمو و نمک و فلفل مخلوط کنید. |
5. | آب لیمو، گشنیز و ادویه جات را به سبزیجات اضافه کرده و مخلوط نمایید. مقداری از این مخلوط را با قاشق روی نان ذرت (مکزیکی) گرم شده بریزید. سس گوآکامُل و یک قاشق خامه ترش را روی آن ریخته و نان را بپیچید. |
دیدگاهتان را بنویسید