مواد لازم و ترکیبات

۳۵۰ گرم تره فرنگی
۳۵۰ گرم گوشت صدف پخته نیوزلندی (بدون پوسته سخت)
یک قاشق چایخوری دانه زیره سبز
۲ قاشق غذاخوری روغن نباتی
۲حبه سیر، له شده
یک عدد فلفل دلمه ای قرمز، دانه گرفته و خلال شده
۵۰ گرم کمپوت مغز جوانه بامبو، آبکش شده
۱۷۵ گرم برگ ریز و تازه اسفناج
۱۶۰ گرم سس لوبیای سیاه

طرز تهیه

1.با یک چاقوی تیز، سر و ته تره فرنگی ها را زده و آنها راخلال کنید.
2.صدف های پخته شده را در یک کاسه بزرگ قرار دهید، روی آنها زیره سبز بپاشید و ظرف را خوب تکان دهید تا صدف ها کاملاً به زیره آغشته شوند. سپس تا زمان نیاز، آنها را کنار بگذارید.
3.روغن نباتی را داخل یک وُک از قبل گرم شده، حرارت دهید. تا زمانیکه روغن کاملاً داغ شود، آن را کف وُک بچرخانید.
4.تره فرنگی، سیر و فلفل دلمه ای را داخل وُک ریخته و به مدت ۵ دقیقه به سبک شرقی تفت دهید تا سبزیجات ترد شوند.
5.جوانه بامبو، اسفناج و صدف را داخل وُک ریخته و حدود ۲دقیقه دیگر آنها را تفت دهید.
6.بر روی محتویات داخل وُک، سس لوبیای سیاه بریزید و مواد را کاملاً به سس آغشته کنید و اجازه دهید برای چند ثانیه با هم بجوشند. آنها را مرتب هم بزنید.
7.خوراک تهیه شده را به ظرف مخصوص پذیرایی گرم منتقل کرده و بلافاصله سرو نمایید.

توصیه سر آشپز صدف با سس لوبیای سیاه

در صورت در دسترس نبودن صدف اندونزی می توانید از صدف هایی که بدون پوست خارجی و سختشان، در شیشه به فروش می رسند و در سوپر مارکت ها موجودند، استفاده نمایید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.