توصیه سر آشپز صدف با سس لوبیای سیاه
در صورت در دسترس نبودن صدف اندونزی می توانید از صدف هایی که بدون پوست خارجی و سختشان، در شیشه به فروش می رسند و در سوپر مارکت ها موجودند، استفاده نمایید.
۳۵۰ گرم تره فرنگی | |
۳۵۰ گرم گوشت صدف پخته نیوزلندی (بدون پوسته سخت) | |
یک قاشق چایخوری دانه زیره سبز | |
۲ قاشق غذاخوری روغن نباتی | |
۲حبه سیر، له شده | |
یک عدد فلفل دلمه ای قرمز، دانه گرفته و خلال شده | |
۵۰ گرم کمپوت مغز جوانه بامبو، آبکش شده | |
۱۷۵ گرم برگ ریز و تازه اسفناج | |
۱۶۰ گرم سس لوبیای سیاه |
1. | با یک چاقوی تیز، سر و ته تره فرنگی ها را زده و آنها راخلال کنید. |
2. | صدف های پخته شده را در یک کاسه بزرگ قرار دهید، روی آنها زیره سبز بپاشید و ظرف را خوب تکان دهید تا صدف ها کاملاً به زیره آغشته شوند. سپس تا زمان نیاز، آنها را کنار بگذارید. |
3. | روغن نباتی را داخل یک وُک از قبل گرم شده، حرارت دهید. تا زمانیکه روغن کاملاً داغ شود، آن را کف وُک بچرخانید. |
4. | تره فرنگی، سیر و فلفل دلمه ای را داخل وُک ریخته و به مدت ۵ دقیقه به سبک شرقی تفت دهید تا سبزیجات ترد شوند. |
5. | جوانه بامبو، اسفناج و صدف را داخل وُک ریخته و حدود ۲دقیقه دیگر آنها را تفت دهید. |
6. | بر روی محتویات داخل وُک، سس لوبیای سیاه بریزید و مواد را کاملاً به سس آغشته کنید و اجازه دهید برای چند ثانیه با هم بجوشند. آنها را مرتب هم بزنید. |
7. | خوراک تهیه شده را به ظرف مخصوص پذیرایی گرم منتقل کرده و بلافاصله سرو نمایید. |
توصیه سر آشپز صدف با سس لوبیای سیاه
در صورت در دسترس نبودن صدف اندونزی می توانید از صدف هایی که بدون پوست خارجی و سختشان، در شیشه به فروش می رسند و در سوپر مارکت ها موجودند، استفاده نمایید.
دیدگاهتان را بنویسید