توصیه سر آشپز صدف با سس زنجبیل
قسمتهای خوراکی صدف، قسمت عضله ای گرد سفید و قسمت سفید و نارنجی خاویار آن هستند. می توان از حاشیه زائده داری که روی قسمت عضله را احاطه کرده، برای تهیه عصاره صدف استفاده نمود، ولی بقیه قسمت ها باید دور ریخته شوند.
۲ قاشق غذاخوری روغن نباتی | |
۴۵۰ گرم صدف، تمیز و نصف شده | |
۵/۲ سانتیمتر ریشه تازه زنجبیل، ریز خرد شده | |
۳حبه سیر، له شده | |
۲ عدد تره فرنگی، رشته ای خرد شده | |
۷۵ گرم دانه نخود فرنگی | |
۱۲۵ گرم کنسرو مغز جوانه گیاه بامبو، آبکش و شسته شده | |
۲ قاشق غذاخوری سویا سس رقیق | |
۲ قاشق غذاخوری آب پرتقال طبیعی، شیرین نشده | |
یک قاشق چایخوری شکر دانه ریز | |
خلال پوست پرتقال برای تزیین |
توصیه سر آشپز صدف با سس زنجبیل
قسمتهای خوراکی صدف، قسمت عضله ای گرد سفید و قسمت سفید و نارنجی خاویار آن هستند. می توان از حاشیه زائده داری که روی قسمت عضله را احاطه کرده، برای تهیه عصاره صدف استفاده نمود، ولی بقیه قسمت ها باید دور ریخته شوند.
دیدگاهتان را بنویسید