صدف با ساقه لیمومارس 27, 2022فوریه 27, 20225 51در این غذا، جوشاندن برگ لیموی کفیر، سیر و ساقه گیاه لیمو در عصاره سبزیجات، طعم و بوی غذاهای شرقی را به صدف ها می بخشد. توسط adminin غذای چینی, غذای مللآماده سازی10 دقیقهپخت10 دقیقهآماده سازی تا سرو20 دقیقهسطح آشپزیمتوسطجدول ارزش غذاییمناسب برای4 نفرکالری194پروتئین33 گرمکربوهیدرات1 گرمقند0 گرمچربی7 گرمچربی اشباع شده1 گرم توصیه سر آشپز صدف با ساقه لیمو امروزه صدف های خوراکی را پرورش می دهند، بنابراین در تمام طول سال در دسترس می باشند. چاپ دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخنشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. ذخیره نام، ایمیل و وبسایت من در مرورگر برای زمانی که دوباره دیدگاهی مینویسم. نظر
دیدگاهتان را بنویسید