مواد لازم و ترکیبات

۱۲ عدد صدف درشت با قسمت نارنجی یا ۳۵۰ گرم صدف ریز بدون قسمت نارنجی، درصورت انجماد، یخ زدایی شوند
۴ قاشق غذاخوری روغن آفتابگردان
۴ تا ۶ عدد پیازچه، مورب و نازک خلال شده
یک حبه سیر، له شده
۵/۲ سانتیمتر ریشه زنجبیل، ریز خرد شده
۲۵۰ گرم غلاف خوراکی نخود فرنگی
۱۲۵ گرم قارچ دکمه ای یا قارچ سفت و تازه، ورقه شده
۲ قاشق غذاخوری سویا سس
یک قاشق غذاخوری عسل خالص و بدون موم
¼ قاشق چایخوری پودر ادویه
نمک و فلفل
یک قاشق غذاخوری دانه کنجد، تفت داده شده

طرز تهیه

1.صدف ها را شسته و خشک کنید، قسمت های سیاه آن را دور بریزید و در صورتیکه از قسمت نارنجی صدف ها استفاده می کنید، آنها را جدا کنید.
2.گوشت صدف را به ۳ تا ۴ تکه تقسیم کرده و در صورتی که قسمت های نارنجی بزرگ هستند، آنها را دو نیم کنید.
3.2قاشق غذاخوری روغن آفتابگردان را درون یک وُک یا ماهیتابه بزرگ از قبل گرم شده ریخته، داغ نمایید و آن را اطراف ماهیتابه بچرخانید تا کاملاً داغ شود.
4.پیازچه، سیر و زنجبیل را به وُک اضافه کرده و به مدت ۱ دقیقه به سبک شرقی آنها را تفت دهید.
5.غلاف خوراکی نخود فرنگی را به مواد اضافه کرده و به مدت ۲ تا ۳ دقیقه دیگر به پخت ادامه دهید و مرتب هم بزنید. سپس آنها را داخل یک کاسه ریخته و کنار بگذارید.
6.بقیه روغن آفتابگردان را داخل وُک ریخته و زمانیکه کاملاً داغ شد، صدف ها را اضافه کرده و ۲ دقیقه تفت دهید.
7.قارچ را به آن اضافه کرده، دقایقی دیگر به پخت ادامه دهید.
8.سویا سس، عسل و ادویه را به همراه نمک و فلفل، اضافه کرده و هم بزنید، سپس غلاف نخودسبزها را به وُک برگردانید.
9.نمک و فلفل را برای طعم بهتر بیافزایید و بر روی حرارت زیاد آنها را با هم مخلوط کنید تا غذا بخار کند. بعد از پاشیدن دانه های کنجد، صدف و سبزیجات را سرو نمایید.

صدف اسپایسی

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.