صدف اسپایسی

| ۱۲ عدد صدف درشت با قسمت نارنجی یا ۳۵۰ گرم صدف ریز بدون قسمت نارنجی، درصورت انجماد، یخ زدایی شوند | |
| ۴ قاشق غذاخوری روغن آفتابگردان | |
| ۴ تا ۶ عدد پیازچه، مورب و نازک خلال شده | |
| یک حبه سیر، له شده | |
| ۵/۲ سانتیمتر ریشه زنجبیل، ریز خرد شده | |
| ۲۵۰ گرم غلاف خوراکی نخود فرنگی | |
| ۱۲۵ گرم قارچ دکمه ای یا قارچ سفت و تازه، ورقه شده | |
| ۲ قاشق غذاخوری سویا سس | |
| یک قاشق غذاخوری عسل خالص و بدون موم | |
| ¼ قاشق چایخوری پودر ادویه | |
| نمک و فلفل | |
| یک قاشق غذاخوری دانه کنجد، تفت داده شده |
| 1. | صدف ها را شسته و خشک کنید، قسمت های سیاه آن را دور بریزید و در صورتیکه از قسمت نارنجی صدف ها استفاده می کنید، آنها را جدا کنید. |
| 2. | گوشت صدف را به ۳ تا ۴ تکه تقسیم کرده و در صورتی که قسمت های نارنجی بزرگ هستند، آنها را دو نیم کنید. |
| 3. | 2قاشق غذاخوری روغن آفتابگردان را درون یک وُک یا ماهیتابه بزرگ از قبل گرم شده ریخته، داغ نمایید و آن را اطراف ماهیتابه بچرخانید تا کاملاً داغ شود. |
| 4. | پیازچه، سیر و زنجبیل را به وُک اضافه کرده و به مدت ۱ دقیقه به سبک شرقی آنها را تفت دهید. |
| 5. | غلاف خوراکی نخود فرنگی را به مواد اضافه کرده و به مدت ۲ تا ۳ دقیقه دیگر به پخت ادامه دهید و مرتب هم بزنید. سپس آنها را داخل یک کاسه ریخته و کنار بگذارید. |
| 6. | بقیه روغن آفتابگردان را داخل وُک ریخته و زمانیکه کاملاً داغ شد، صدف ها را اضافه کرده و ۲ دقیقه تفت دهید. |
| 7. | قارچ را به آن اضافه کرده، دقایقی دیگر به پخت ادامه دهید. |
| 8. | سویا سس، عسل و ادویه را به همراه نمک و فلفل، اضافه کرده و هم بزنید، سپس غلاف نخودسبزها را به وُک برگردانید. |
| 9. | نمک و فلفل را برای طعم بهتر بیافزایید و بر روی حرارت زیاد آنها را با هم مخلوط کنید تا غذا بخار کند. بعد از پاشیدن دانه های کنجد، صدف و سبزیجات را سرو نمایید. |
صدف اسپایسی
دیدگاهتان را بنویسید