صدف اسپایسی
۱۲ عدد صدف درشت با قسمت نارنجی یا ۳۵۰ گرم صدف ریز بدون قسمت نارنجی، درصورت انجماد، یخ زدایی شوند | |
۴ قاشق غذاخوری روغن آفتابگردان | |
۴ تا ۶ عدد پیازچه، مورب و نازک خلال شده | |
یک حبه سیر، له شده | |
۵/۲ سانتیمتر ریشه زنجبیل، ریز خرد شده | |
۲۵۰ گرم غلاف خوراکی نخود فرنگی | |
۱۲۵ گرم قارچ دکمه ای یا قارچ سفت و تازه، ورقه شده | |
۲ قاشق غذاخوری سویا سس | |
یک قاشق غذاخوری عسل خالص و بدون موم | |
¼ قاشق چایخوری پودر ادویه | |
نمک و فلفل | |
یک قاشق غذاخوری دانه کنجد، تفت داده شده |
1. | صدف ها را شسته و خشک کنید، قسمت های سیاه آن را دور بریزید و در صورتیکه از قسمت نارنجی صدف ها استفاده می کنید، آنها را جدا کنید. |
2. | گوشت صدف را به ۳ تا ۴ تکه تقسیم کرده و در صورتی که قسمت های نارنجی بزرگ هستند، آنها را دو نیم کنید. |
3. | 2قاشق غذاخوری روغن آفتابگردان را درون یک وُک یا ماهیتابه بزرگ از قبل گرم شده ریخته، داغ نمایید و آن را اطراف ماهیتابه بچرخانید تا کاملاً داغ شود. |
4. | پیازچه، سیر و زنجبیل را به وُک اضافه کرده و به مدت ۱ دقیقه به سبک شرقی آنها را تفت دهید. |
5. | غلاف خوراکی نخود فرنگی را به مواد اضافه کرده و به مدت ۲ تا ۳ دقیقه دیگر به پخت ادامه دهید و مرتب هم بزنید. سپس آنها را داخل یک کاسه ریخته و کنار بگذارید. |
6. | بقیه روغن آفتابگردان را داخل وُک ریخته و زمانیکه کاملاً داغ شد، صدف ها را اضافه کرده و ۲ دقیقه تفت دهید. |
7. | قارچ را به آن اضافه کرده، دقایقی دیگر به پخت ادامه دهید. |
8. | سویا سس، عسل و ادویه را به همراه نمک و فلفل، اضافه کرده و هم بزنید، سپس غلاف نخودسبزها را به وُک برگردانید. |
9. | نمک و فلفل را برای طعم بهتر بیافزایید و بر روی حرارت زیاد آنها را با هم مخلوط کنید تا غذا بخار کند. بعد از پاشیدن دانه های کنجد، صدف و سبزیجات را سرو نمایید. |
صدف اسپایسی
دیدگاهتان را بنویسید